Nordmannen i Brasil med den laveste levestandarden

Jeg lever godt nedi her, ihvertfall i perioder. Nå derimot har jeg og min bedre halvdel gjort et litt merkelig valg. Vi har flyttet til en naboby ved navn Iguaba Grande og her skal vi være de neste 3 månedene. Det har blitt litt for mye stress og mas med ustabile leieboere der vi bor til vanlig, og da ble det et naturlig valg å flytte på seg for en kort periode.

Vi driver også og selger unna alt av møbler vi hadde i den gamle leiligheten våres i Buzios. Vi bestemte oss begge for å leve med minimalt med ting å bare reise rundt i Brasil for å oppleve forskjellige steder. Kona snakket om å være på reisefot et år, men vi får se hvor lenge det eventuelt må bli. Vi har ihvertfall sikret oss et hjem de neste 3 månedene før planen er å reise videre. Grunnen til det ble såpass lenge er fordi kona må fullføre et kurs i nabobyen. Jeg er ikke så kjent i denne byen selv om jeg har vært her en gang eller to før. Det skal bli gøy å utforske den og stedene rundt. Jeg er sikker på at det blir mange artikler og reisetips de neste månedene fremover.

Den første natta sov jeg godt. Jeg sovnet sliten rundt 9 tiden mens jeg hørte på en podcast med smugleren Roger Reeves. Det eneste møbelet vi har i leiligheten, en madrass liggende på gulvet gjorde jobben sin. Men å kalle det en høy levestandard er nok å dra det litt langt. Til nå er vi begge fortsatt lykkelige og det er en liten befrielse å ikke ha mye ting rundt seg. Dette tror jeg blir bra. Jeg vet dog ikke hvor lenge vi klarer å leve uten kjøleskap. Den lille leiligheten på ca3o kvadratmeter er umøblert. Nå er det ut for å ta seg en kaffe. Vi har jo heller ingen kaffetrakter så Kaffe`n må jeg ut for å kjøpe. Jeg har også en hel by å utforske som jeg ikke er så godt kjent med enda. Vil du vite mer om byen vi nå har bosatt oss i skrev jeg et innlegg om byen for lenge siden. Den har du her : https://brasilbloggen.com/2020/09/07/iguaba-grande/

Reklame

5 kommentarer om “Nordmannen i Brasil med den laveste levestandarden

  1. Hei på dere. Jeg ble oppriktig lei meg av å lese dette. Husker jeg riktig så skrev du tidligere om håpløse leietagere. Det er jo for jævlig at utleier må flytte før leietagere. Kan jo være at det er den tryggeste løsningen. Jeg håper virkelig dere finner ut av det. God klem til dere! Hilsen fra Trøndelag. Bjørn

    Likt av 1 person

    1. Hei. Takk for omtanken. Joda, det er litt leit når ting ikke fungerer noenganger. Jeg ble kvitt han utleieren tilslutt, men det har vært litt mange uheldige hendelser der vi bodde så vi ble enige om å flytte til et annet sted. Jeg blir ikke så knyttet til steder og tilpasser meg raskt så det er ikke noe problem. Det blir faktisk litt gøy å utforske en ny by og ikke minst alle stedene rundt jeg ikke har sett før. Jeg tror dette blir bra selv om jeg foreløpig bare har en madrass å sove på 🙂

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: