Velkommen til Brasilbloggen

Nyttårsfeiring i Brasil – Iguaba Grande

Nyttårsfeiringen tok vi i Iguaba Grande, en liten brasiliansk by i delstaten Rio. Bildene ble utydelige pga mørket, men feiringen gikk fint for seg. Dette blir også det siste innlegget fra Iguaba, den lille byen som har gitt oss et godt inntrykk. Men vi kommer nok tilbake igjen senere. Godt nyttår

En helg i Copacabana – Rio de Janeiro

En liten helgetur jeg og kona tok til Rio de Janeiro for lenge siden. En reiseartikkel som har gått i glemmeboka. Jeg fant den tilfeldigvis når jeg klikket rundt på laptopen. Dette var før pandemien, før bruk av munnbind og fra en litt enklere reisetid. Dette var også før jeg kjøpte meg en smartphone. Bildene er tatt fra en gammel ipad og kvaliteten er deretter.

Teller størrelsen?

Teller størrelsen? Har størrelsen noe å si? Det er et spørsmål sikkert mange har stilt seg, og svaret er nok helt klart ja. Ihvertfall hvis man snakker om bananene som vokser på det ene banantreet mitt i hagen. Jeg plantet dette treet for årevis siden og den har ikke gikk fra seg noe som helstFortsett å lese «Teller størrelsen?»

Kuer i Tucuns

Brukte dagen i dag til å gå litt rundt i nabolaget Tucuns,. Et lite sted i byen Buzios. Bydelen er nok ikke av den vakreste i byen og det pågår utbygging av solgte tomter over hele stedet. Jeg synes det fortsatt er hyggelig å ta noen spaserturer i den varme brasilianske solen. Hovedsakelig fordi jegFortsett å lese «Kuer i Tucuns»

Inn i jungelen

Dette er den siste dagen i Maricá og jeg og kona kunne godt tenkt oss å ta noen dager til. Det må vi nok ha til gode selv om byen og leiligheten fikk oss til å føle oss hjemme. Den siste dagen bestemte vi oss for å ta en tur til en av de flereFortsett å lese «Inn i jungelen»

Nabolaget Itaipuaçú, og den vakre stranden med samme navn

Idag besøkte jeg og kona bydelen Itaipuacu, som er en av flere bydeler i Maricá Det var et godt kjørestykke fra sovestedet vårt i sentrum, men det var helt klart verdt turen. Jeg må si denne strandbyen blir mer og mer imponerende lengre tid jeg tilbringer her. Det var spådd overskyet og regn, men heldigvisFortsett å lese «Nabolaget Itaipuaçú, og den vakre stranden med samme navn»

Laster…

Noe gikk galt. Vennligst oppfrisk siden og forsøk igjen.

%d bloggere liker dette: