Velkommen til Brasilbloggen

Et flott restaurantbesøk og et lite reisetips

Da fikk vi besøkt 2 steder i nabobyen. Turistattraksjonen var kanskje ikke all verden, men restauranten i etterkant var helt fantastisk

Sola kom tilbake

Nova Friburgo er en adskillig flottere by når sola skinner. Det har vært overskyet og regn en periode, men denne dagen var værgudene med oss. Men selv om sola skinte var det fortsatt kaldt. Været hadde forøvrig lite å si for denne dagen skulle jeg utforske noen kirkebygg. Blir det for kaldt kan man alltidsFortsett å lese «Sola kom tilbake»

Vi blir lengre

Jeg og kona liker byen så godt så vi bestemte oss for å være her et par dager lengre. Nova Friburgo, den lille fjellbyen kan anbefales til andre reisende. Vi fikk samme pris på sovestedet, 105 Reais per natt, selv om det var helg og da til vanlig koster mer. God service med andre ord.Fortsett å lese «Vi blir lengre»

Gøy på landet

Vi har virkelig kost oss disse dagene, og disse dagene har gått unna faretruende fort. Det er lett å hygge seg på den brasilianske landsbygda, men vi må komme oss videre. Livet er for kort til å tilbringe på ett og samme sted for lenge. Vi må jo også fylle på med flere reiseopplevelser ogFortsett å lese «Gøy på landet»

Laster…

Noe gikk galt. Vennligst oppfrisk siden og forsøk igjen.

%d bloggere liker dette: