En imponerende vannpark ved siden av campingen

Aldeia das Aguas er en vannpark som ligger ved siden av Aldeia camping. Og det er to ting man skal huske på når man skal i vannparken ; solkrem og badeshorts. Jeg glemte begge deler. Heldigvis har jeg ei kone som husker på alt. Kostet 45reais per person å komme inn.

Vi startet turen på et sted det var masse boblebad. Eieren av campingstedet og hennes nevø var med som guide. Utrolig hyggelige mennesker. Hun rakk å hoppe uti det ene boblebadet før vi fikk beskjed om å gå ut. Det kostet ekstra på dette området. Vi var for gjerrige til å betale. Eller blakke blir vel kanskje mest riktig. Bilde jeg tok fikk jeg derimot gratis.

Vi benket oss til ved et av bassengene på stedet. Guttungen skulle absolutt ha meg med på å ta ei vannsklie. Jeg klarte ikke si nei. Jeg er enkel å overtale når det gjelder unger. Det var gøy å skli nedover vannsklia i en stor badering selv om det var litt kaldt vann i bassenget. Og det var heldigvis voksne folk som gjorde det samme. Jeg hadde følt meg litt utilpass om jeg var den eneste 40åringen der.

Vi brukte mest tid på å sløve foran et basseng som ga falske bølger. Vi badet litt, men jeg synes vannet var så kaldt. Bølger i vannet og musikk i bakgrunnen. Kona tok en øl. Jeg la meg og sov i skyggen en times tid. Har ingen anelse om hvorfor jeg var så trøtt. Jeg sov så godt i teltet på campingen også. Kanskje det er naturen og den friske lufta?

Hvis man blir lei av å bade finnes det et dyreområdet inne på stedet. Selvfølgelig ble det en tur dit. Jeg tror guttungen var mest ivrig. Han sprang inn først.

Inngangen til dyreområdet

Området var pent og flott bygget. Imponerende sted. Dyrene inne på stedet var godt stelt og så fornøyde ut. Jeg likte fuglene best.

Galende hane

Den sinna strutsen som sto å hveste turte jeg ikke gå inntil. Vet ikke helt hva som plaget den, men den hadde nok ikke dagen sin. Jeg holdt avstand og tok et bilde. Kanskje det var kameraet den reagerte på?

Sinna struts som lagde rare lyder

De fargerike fuglene med de flotte fargene som fikk mest oppmerksomhet. Husker ikke hva de heter. Det sto et skilt om hva slags dyr det var. Orka ikke lese. For sliten i hue i sola. Ble en hard dag detta. Var det påfugl kanskje?

Fargerike fugler

Det er nok av steder å spise og drikke inne i parken. Jeg synes prisene var stive. Ofte det dobbelte enn andre steder. Det mest slitsomme var egentlig at de ikke tok imot kontanter eller kort. Man måtte fylle på et eget kort som tilhørte parken for så å bruke det til å handle. Merkelig opplegg og egentlig litt tungvint. Hadde med 100reais og det var egentlig langt fra nok for 2personer. Jeg drakk ikke noe heller, men kona tok en øl. Mer hadde vi ikke råd til. Det ble en fin dag uansett.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: