Sove ute i telt i Brasil

Vi dro videre fra den lille fjellbyen Pirai. Planen var å reise til et sted ved navn Conservatorio. Det var jo det som var planen hele tiden siden vi dro hjemmefra. Dit kom vi ikke. Vi kjørte rundt på forskjellige landeveier og motorveier etter en Gps som levde litt sitt eget liv. Joda, det var kanskje litt våres skyld også. Begynner man å bli sliten følger man lite med.

Vi endte faktisk opp på en campingplass som het Aldeia Camping. Campingplassen ligger i kommunen Barra do Pirai. Kostet 100reais per natt. Enda billigere hvis man har med eget telt. Det lånte vi. Hyggelig dame som driver stedet. Vi ble guidet rundt. Jeg var mest spent på dusjen og doen. Ikke så ille dette. Ikke så ille. Teltet vi lånte slo vi opp selv. Utrolig enkelt. Jeg trengte ikke se på bruksanvisningen en eneste gang. Endelig fikk jeg betalt for alle fisketurene jeg har hatt i Norge. Madrasser fikk vi også låne. Pledd hadde vi med selv. Det var også mulighet for å grille på enkelte grillsteder. Det fikk vi ikke mulighet til. Vi hadde jo ikke tatt med noe ettersom turen ikke var bestemt på forhånd. Det var heldigvis steder å lade mobilen, men ingen internett. Vi la oss på plenen utenfor teltet på et av pledda. Kona sovna, jeg ble oppspist av noen insekter. Hvorfor jeg var så populær vet jeg ikke.

Fabelaktig og imponerende natur rundt campingen, og utrolig varmt mitt på dagen. Fuglene i trærne på plassen ga fra seg utrolig mye lyd. Håper jeg kan få en av de på kameraet.

Det var utrolig god service på stedet. Vi bestilte kaffe og litt brødmat. Kakene sto jeg over. Kona holdt seg til søtsakene. De rigget til et hagebord utenfor teltet til oss. Et lite hyggelig familiedrevet sted. Vi var faktisk de eneste menneskene der. Rart. Ifølge kartet er Volta Redonda nærmeste storby. Ettersom de selger alt for en billig penge fra campingen slipper jeg forhåpentligvis å ta turen dit. Orker ikke tanken på å sitte mer i en bil. Ihvertfall ikke på en stund.

Ved siden av Aldeia camping ligger det en stor vannpark med navn Aldeia das Aguas. Vi hørte popmusikk fra området fra campingplassen. Dit skal vi imorgen. Kanskje blir det noen kalde øl. Kona har allerede betalt inngang. 45reais per person. Men først skal vi sove noen timer i telt.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: