Hiver meg på bloggbølgen

Da har jeg nettopp ordnet meg min egen blogg. Jeg har null erfaring med blogging så hvis noen har noen tips og råd tas det imot meg glede. Jeg liker og lese bøker og har startet og lest litt andre blogger rundt omkring på internett.

Er mange å velge mellom, av mange dyktige skribenter. Jeg velger i starten å blogge anonymt. Bloggen er under utvikling og det var litt mer en jeg trodde å sette seg inn i. Håper det kommer seg etterhvert så bloggen blir litt mere systematisk. Den er noe rotete nå.

Bloggen min vil dreie seg hovedsakelig om Brasil. Litt om steder jeg besøker og litt om hverdagslivet generelt. Jeg er bosatt i landet store deler av året og bor her sammen med min brasilianske kone.

Jeg har fått mange spørsmål opp gjennom årene om det store vakre landet jeg besøkte for første gang for mange år siden. Nå kan alle de personene og andre følge meg på bloggen for informasjon og forhåpentligvis leseunderholdning.

Den første turen jeg dro ned dit og ferierte var bare en tilfeldighet.
Jeg kunne også lite om landet og geografi forøvrig at jeg ikke engang visste hvilken verdensdel landet lå i.
Trodde det lå i Afrika først, men det ligger jo selvfølgelig i Sør-Amerika.Geografien min er heldigvis noe bedre i dag og jeg har lært landet å kjenne både på godt og vondt.

Og der har jeg akkurat skrevet ferdig mitt aller første blogginnlegg

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: