Kunsten å improvisere

Det er ihvertfall noe som er positivt med denne pandemien vi lever i, og det er disse munnbindene man må bruke på visse steder for å ikke spre smitte. Pandemien er vel mer eller mindre over i Brasil, men man må fortsatt dekke til munnen når man går inn på visse steder som f.eks et sykehus. Det betyr at jeg har en del engangsmunnbind liggende rundt i huset, og denne gangen ble de brukt til noe helt annet enn å forhindre smittespredning.

Jeg våknet opp altfor tidlig og oppdaget av ren forferdelse at jeg ikke hadde et eneste kaffefilter igjen. Heldigvis er jeg en mann med god fantasi som kan kunsten å improvisere. Jeg tok et av de ubrukte engangsmunnbindene og brukte det som et filter. Jeg hadde faktisk planer om å bruke en sokk som filter, en ren en selvfølgelig, men jeg fant ut med litt nøye gjennomtenkning at enggangsmaske er mer renslig.

De fleste som følger bloggen min har kanskje fått med seg at jeg har for vane å stå opp altfor tidlig, noe som er en positiv ting så man får utført dagens gjøremål. Det er vel et uttrykk som sier : Det man ikke får gjort om morgenen tar man aldri igjen. Problemet er at bakeriet åpner ikke før 06.00 på morgenen og når klokka viser 05.00 og man bare må ha kaffe må man bruke fantasien. Munnbindet gjorde nytta si den, selv om det ble en litt rar ettersmak. Kan hende det bare var innbilning. Uansett ble kaffen drikkbar så det ble en grei måte å starte dagen på. De fleste hadde kanskje ventet til butikken var åpnet, men tålmodighet har aldri vært min sterke side. Vil jeg ha noe skal jeg ha det akkurat nå. Når kona våknet ble hun helt forfjamset da hun så hva jeg hadde gjort. Jeg glemte å kaste «filteret» i søpla før hun sto opp. Disse damene girer seg opp av minste ting.

Hva mener dere lesere? Skulle jeg brukt en sokk i stedet eller var idéen om enggangsmaska bedre?

2 kommentarer om “Kunsten å improvisere

  1. Engangsmaska var en glimrende ide, synes jeg. På min kaffetrakter bruket jeg det samme filtre hele tiden, så jeg slipper å passe på å kjøpe nytt 🙂

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: