Vakker grafitti, vakrere strand

Alene hjemme idag også. Hva er da bedre enn å ta en skikkelig fottur i Iguaba Grande. Sola har endelig kommet tilbake etter noen dager med regn. Jeg elsker å gå rundt å ta bilder, og flotte bilder er det enkelt å ta i Brasil. Naturen og strendene her er vakre. Jeg har kjørt forbi et skilt flere ganger når jeg har besøkt nabobyen Araruama. Jeg har aldri stoppet for å ta meg tid til å bli kjent med det området. Det skal jeg gjøre idag.

Skiltet lå helt i enden av stranden og det ble en lang gåtur. Hva gjør man ikke for å få noen vakre strandbilder? Hele området var vakkert. Det eneste som trakk ned da jeg satte meg på stranden for å få igjen pusten var de høye lydene fra motorveien like ved.

Det ble fryktelig varmt etter kort tid og uten solkrem bestemte jeg meg for å gå litt videre. Det var utrolig vakre hus i enden av stranden. Det er nok her de pengesterke folka bor. Sannsynligvis fra storbyen Rio. Jeg møtte ikke mange folka når jeg gikk der. Tydeligvis er det mange som bruker husene som feriested. De så veldig tomme ut. Det var ikke noe gjerde til mange av bostedene der de lå klin inntil vannet. Jeg bestemte meg for å snu og gå tilbake. Jeg ville ikke bli sett på som en tyv som gikk rundt og snoket i nabolaget deres.

Jeg fikk øye på en forlatt falleferdig bygning jeg hadde litt lyst til å stikke innom. Det så litt skremmende ut så jeg lot være. Det var noen slibrige typer rundt bygget også. Hvis man blir overfalt må det vel være på sånne steder. Den flotte graffittien på stedet av de forskjellige figurene fra tegneserien skippern var virkelig flott laget. Grafitti kunst er vakkert, tagging er stygt. Stranden het faktisk popeye, og det var en stor bar som også var kalt opp etter tegneseriefiguren. Hvorfor vet jeg ikke.

Det var litt fristende å sette seg ned på baren for å ta seg en kald en, men jeg lot være. Skal man drikke hver gang det er varmt i dette landet så blir man alkoholiker ganske fort. Har man i tillegg ei brasiliansk kone, med brasiliansk temperament er det nok lurest å være edru når hun kommer hjem. Det blir nok flere turer til dette flotte området. Iguaba Grande er en vakker liten by.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: