En gjørmete og ekkel tur på landsbygda

Både jeg og kona er godt over snittet glad i natur, planter og dyr. Hva kan da være bedre enn å besøke en organisk farm som ligger i byen Araruama. Jeg leste om stedet på nettet og de har både dyr og selger mat fra gården. Gårdens navn er Fazenda Monte Olimpo og den ligger et godt stykke fra sentrum og vi er ikke noe kjente i dette området. Det skal vel være en grei sak å finne igjen, vi kjører tross alt etter gps.

Været var kanskje ikke av det beste, men det stopper ikke oss fra å nyte gode dager i Brasil. Den lille bilen vår fraktet oss trygt frem på den brasilianske landsbygda, etter hullete jordveier og vakker natur. Byggene vi passerte var ikke av de moderne og vakre typen, og det virket som fattigdom herjet på stedet. T.o.m hundene så slitne og magre ut, og vi kjørte forbi mange av dem.

Vi kjørte lenge og vi begynte å få en litt uggen følelse i magen både jeg og kona. Dette er ikke et sted jeg vil kjøre meg fast. Regnet fortsatte, det ble dårligere veier og vannet som lå på jordveien gjorde at bilen begynte å spinne i gjørma rett som det var.

Kirkebygget på stedet så også slitt og halvferdig ut. Dette må vel være en av de få kirkene i Brasil som ikke er innbydende i det hele tatt. Kirka er som regel det flotteste bygget brasilianere tar seg god tid til å sette opp.

Ifølge gpsèn vi kjørte etter skulle gården ligge i et området der det var noen falleferdige fattige hus. Jeg dømmer selvfølgelig ikke folk etter lommeboka og et hjem er et hjem uansett. Men at vi har kjørt feil er det nok liten tvil om. Vi ga faktisk opp etter å kjørt rundt i blinde en lang stund. Vi hadde begge en ekkel følelse og ville bare hjem fortest mulig. Vi fikk ihvertfall en tur på landsbygda og kanskje vi prøver å finne igjen stedet en annen gang.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: