På jakt etter en kaffetrakter

Jeg har bodd i denne lille strandbyen Iguaba Grande en stund nå, sammen med min kone. Og selv om hun er opptatt med studier om dagen og er en del borte, begynner jeg å bli vant med min nye hverdag i denne lille landsbyen. Vi har fortsatt bare en madrass vi sover på, og det er det eneste møbelet vi har. Vi har heller ikke tenkt å skaffe oss noe mer. Vi skal bare være her en kort periode før vi reiser videre til en annen by.

Vi befinner oss ikke så langt unna byen vi bodde i tidligere, og vi har hentet noen småting for å få dagene til å gå litt fortere. Jeg hentet bl.a en stabel med bøker jeg har hatt liggende. Alle skrevet på norsk. Jeg liker fortsatt å lese bøker på morsmålet mitt. Bøker er en av de få tingene jeg kan underholde meg med her. Uten tv og møbler blir det litt stille og tomt i leiligheten vi leier. Det jeg har savnet mest til nå er forøvrig en kaffetrakter.

Sistnevnte dro jeg ut denne dagen for å kjøpe i dag. Jeg hadde ingen anelse hvor jeg skulle gå, men heldigvis fikk jeg en konkret veibeskrivelse fra ei som jobbet i en butikk som fortalte meg hvor jeg kunne kjøpe en kaffemaskin. Stedet lå helt ved den vakre stranden som dekker hele byen og jeg måtte selvfølgelig benytte anledningen til å ta noen strandbilder. Vakre strender blir jeg aldri lei, men jeg blir ikke like imponert etter så mange år i Brasil som jeg ble de første turene. Det er fortsatt avslappende å bare gå rundt og være turist med et lite kamera. Hva synes dere om bildene?

Jeg ble ikke så altfor lenge. Varmen har kommet for fullt, og det blir litt for varmt mitt på dagen. Neste gang jeg tar meg turen til strandsonen skal jeg sette meg ned på en av de flere små barene som ligger etter stranden. Idag derimot blir det nykokt kaffe. Kaffetrakteren ble flittig brukt med engang jeg kom inn døra i leiligheten. De kalde ølene får jeg ha til gode

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: