Foodtruck med utrolig gode burgere

Jeg kom meg ut altfor sent denne dagen. Jeg gikk faktisk ikke ut døra før det begynte å mørkne. Det har blitt litt vel mye innesitting i denne byen. Helt greit, selv om jeg fortsatt ikke har noen møbler i leiligheten. Det er ikke et stort savn enda heller. Har jeg internett og en laptop overlever jeg de fleste steder. Disse månedene jeg og kona skal bo i Iguaba Grande er et forsøk på å leve med minst mulig, før vi legger ut på en langtur. Den turen skal jeg selvfølgelig skrive om på bloggen. Først må det litt mere planlegging til. Kona må i tillegg bli ferdig med kurset sitt i nabobyen før vi legger ut på en Roadtrip med en liten bil og minst mulig materielle ting. Det er begrenset med plass i en 1l Chevrolet.

I byen vi bor i finnes det flere små matcontainere. Det finnes det vel overalt i Brasil og verden forøvrig, men denne burgercontainerer som ligger rett utenfor huset selger utrolig gode burgere. Jeg har vært der flere ganger, og jeg blir like imponert over kokkeleringen til disse damene hver gang. Billig er maten i tillegg. Det er kanskje ikke det beste for vekta, men man må huske på å leve også som min gamle mor ofte sa. Vi har heller ikke noe kjøleskap i leiligheta og da har man en ypperlig unnskyldning til å kjøpe utemat. Det er forøvrig noe jeg må skaffe meg på et senere tidspunkt.

Ved siden av stedet er det en bar. Alltid stappfull av folk. Har ikke vært der enda selv om de reklamerer med at det selges en liter med øl til under 15kr. Billig å være alkoholiker i denne byen. Tydeligvis er det en del av de også. Det sitter folk på denne lille baren og drikker så å si hver dag. Litt mye musikk, men har enda ikke sett en eneste slåsskamp. Lite bråk med fulle brasilianere, og da er det kanskje ikke så ille å ta seg noen øl heller selv om det er mitt i uka. Jeg derimot stakk heller hjem for å spise burgeren jeg kjøpte. Går det ann å leve bedre?

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: