Hjelp- Mottatt drapstrusler

Jeg og kona eier noen utleieleiligeter som vi drifter på best mulig måte. Jeg skal ikke påstå det har vært enkelt å bygge opp eiendommen vi eier i Buzios. Jeg trodde trøbbelet med utleie var å skaffe seg boligene, men det er tydeligvis ikke lett å drifte de heller. Mange av leieboerne mener tydeligvis at du som utleier skal være deres personlige tjener og vaktmester. De kommer til oss med all verdens problemer som pungrotte på kjøkkenet, sint veps i stua eller doen er tett. Vet ikke hvorfor en tett do jeg aldri har brukt skal være mitt problem, og insekter og dyreliv er utenfor min kontroll. Sånne ting må man kanskje bare godta selv om både jeg og kona føler oss som noen tjenere noenganger. En sjelden gang innimellom skal jeg kanskje være enig i at de har lov til å klage. En gang for lenge siden kom en av damene hjem som bodde her og når hun låste seg inn i leiligheten klokka 02.00 om natten etter en lang kveld/natt på jobb lå det en slange på 1,5m på stuegulvet. Hun bare dro sin vei skrikende og turte aldri å komme tilbake. Jeg merker jeg skjønner henne og synes det var fullt forståelig.

Drapstrusler derimot er noe vi ikke kan godta. Den ene leieboeren som tydeligvis har et alkoholproblem og rusproblem har slengt mye dritt til oss en periode, og til resten av menneskene som bor rundt han inkl sin egen kone. Tydeligvis en sinnssforvirred person som i tillegg til all kvalmen han lager nekter å flytte ut. Når drapstruslene begynte å komme fordi vi mente han måtte ut var tydeligvis en litt for stor karamell for typen å svelge. Det har haglet inn med all slags beskyldninger og x antall drapstrusler. Oppgulpet kommer alltid når han har rusa seg som er omtrent hver dag. Vi har allerede kontaktet advokat og venter i det uendelige på å få han ut. Innen det skjer må vi nok bare høre på slåssing, konemishandling, skriking og krangling.

Sikkert mange som tenker på hvorfor vi ikke kontakter politiet? Og tar det som en selvfølge at de kan gjøre noe? Så sagt som gjort, men som vanlig så var det ikke noe de kunne gjøre for å få fyren ut. Virker som politiet har samme funksjon i alle land jeg besøker. De mottar respekt fordi de har på seg uniform, men når det er tid for handling er det lite de kan gjøre og sakene blir henlagt. Ingen forandring der i gården.

Etter truslene har vi ihvertfall fått hengt opp overvåkingskameraer som kom på nesten 4000reais. Får håpe investeringen gjør at vi nå kan sove litt bedre om nettene og advokaten vår snart har fått ut dette spetakkelet av en fyr. Imellomtiden får vi bare høre på fyll, bråk og konemishandling. God natt……

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: