Trenger advokathjelp pga leieboer

Hverdagen er i sin ante gang og jeg trenger på nytt advokathjelp. Bli kvitt leieboere som lager trøbbel er ikke gratis i Brasil heller. Jeg merker jeg blir litt lei av å bruke penger på disse overprisede folka i dress, men når det tydeligvis er eneste utvei så er det vel bare å punge ut. Leieboerne nekter å flytte frivillig og da blir det tvang. Heldigvis koster ikke advokatutgifter like mye som i Norge. Det er heller ikke første gangen jeg må bruke dem, men sure penger er det uansett. Ifølge advokaten skal han ihvertfall prøve å få tilbake utgiftene vi bruker på å få de ut, og han har allerede sjekket at de bl.a har en bil de kan tvangsselge hvis de ikke betaler. Jeg hørte en lignende historie fra en annen advokat sist gang jeg måtte ha hjelp nedi her. Pengene har jeg enda til gode å se. Det er ikke lett i denne eiendomsbransjen og merker jeg begynner å bli litt lei.

Jeg nevnte vel i et tidligere innlegg at det eneste som hjelper når ting går dårlig er en god varm kaffekopp. Jeg og kona fant en flott kafé rett ved advokatkontoret som vi benka oss til etter møtet. Stedet het Duo Market og lå rett ved hovedveien mot nabolaget Rasa. Vært i området før, men aldri stoppet her og sett noe særlig. Dette er et typisk sted man bare kjører rett forbi. Det var faktisk ganske fint her selv om motorduren fra hovedveien var litt slitsom. Stedet hadde både en kafé, en butikk og et bakeri i et. De hadde hyllevis med vin også. Dumt jeg er på vannvogna, men vin har egentlig aldri vært min favoritt drikke uansett. Det er uansett litt for tidlig til noe alkohol i glasset.

Rasa er et nabolag i byen Buzios som kanskje ikke har det aller beste rykte på seg. Stedet skal være litt utsatt for kriminalitet, men jeg har selv aldri opplevd noe. Når man kjører litt rundt i området er det mange ubebygde tomter på dette stedet og mange av tomtene er det hengt opp advarsler på. Ikke betal og kjøp noe før alle papirene er i orden. Jeg tror det er kommunen som står bak de skiltene. Et godt tiltak uansett. Det er mye svindel når det gjelder kjøp og salg av eiendom i Brasil.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: