Trøbbel med leietager – Hva gjør man?

Det ble en dårlig natts søvn. Jeg våknet mitt på natta av at ei dame grein på kjøkkenet. Jeg skjønte ikke så mye hva som hadde skjedd, men jeg hørte fort det ikke var kona bråket kom ifra. Det var ei som leier av oss som kom inn for å få hjelp av kona pga en voldelig ektemann. Det er ikke første gangen vi har hatt trøbbel med leieboere, men dette ekteparet har gitt oss mye jobb. Brasil er kjent for å ha et høyt inntak av alkohol og rusmidler, og denne leieboeren har nok i seg litt for mye av begge deler.

Mens kona trøstet kona hans hørte jeg mannen skrek ute på utsiden. Skjønte ikke hva han sa. Jeg var litt for trøtt, og fyren var litt for rusa på hva han nå hadde hatt i seg til å snakke tydelig. Kona fikk kontaktet politiet som henta han, men av en eller annen grunn kjørte de han ikke til arresten, men til hans far. Vet ikke hvorfor foreldra skal bli dratt inn i noe sånt, men kona hans kunne ihvertfall stikke tilbake til leiligheta med spedbarnet sitt og den litt stygge lille hårløse hunden på slep. Enn så lenge…..

Det tok jo ikke lang tid før typen hennes var tilbake, like illsint som før. Politiet er virkelig likegyldge nedi her. Etter noen drapstrusler mot de som var rundt han tok han bilnøklene fra kona si som var fra seg av panikk og dro av gårde av. Jeg synes han rusa bilen fælt, men vi ble da kvitt han, enn så lenge….

Han kom tilbake med et par kamerater neste dag. Vet ikke når fyren sover, men man holder seg vel våken med nok rusmidler. Etter og ha skremt livet av de fleste i nabolaget stakk han igjen, etter å ha knust litt inventar. Politiet kom selvfølgelig for sent og fikk ikke gjort noe. Kona hans ville ikke anmelde fyren sin heller.

Trøbbel i paradis med andre ord, men jeg stakk en tur til sentrum for en kopp kaffe på min favoritt kafé. Ali kaffe kurerer gruff, eller kanskje det var utsikten over havet som gjorde susen?

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: