Vakker brasiliansk solnedgang

Jeg må si Brasil og spesielt byen Buzios vi holder til aldri slutter å imponere. Vakker natur og nok med strender man kan slappe av på. Jeg, kona og et vennepar av oss tok en sen kveld ute i nabolaget Manguinhos. Et lite nabolag i byen jeg har skrevet om før. Når man kjører forbi selve stedet så ser plassen litt stusselig ut, men hvis man er litt kjent er det en del flotte plasser med både romantiske restauranter, koselige barer og en enorm strand man kan sole seg på. Vi har vært her mange ganger før. Vi bor bare en spasertur unna på ca 3km så vi tok alle beina fatt for å komme oss dit for å ta en kveld ute.

Planen var å spise noe god mat, snakke litt og ta noen kalde øl utover aftenen. Jeg og kona har vært på baren som ligger rett foran stranden før, men venneparet vi hadde med hadde ikke vært på stedet tidligere. Skulle bare mangle, de kom helt fra Norge for å besøke oss. Jeg og kona hadde heller aldri vært der tidlig på dagen så vi hadde ingen anelse om hvor vakkert stedet var i solnedgang.

Vi dro tidlig for å få gode sitteplasser. Stedet er ganske populært, selv under en pandemi så det er greit å være tidlig ute. Gode sitteplasser fikk vi og vi startet kvelden med et par øl. Mat ble det også selvfølgelig. Man kan da tross alt ikke drikke på tom mage. Vi bestilte friterte reker og annen fisk man dyppet i en dressing før man spiste de, mens ølglassene ble tømt en etter en. Vi ble sittende til solen gikk ned og jeg fikk foreviget solnedgangen og kvelden med vakre bilder. Det var ingen av oss som badet, noe som kanskje er litt skamfullt ettersom baren lå helt inntil havet. Det var en del andre personer som gikk ut på piren som var bygget et stykke uti havet som man både kan stupe å fiske fra.

Etter at baren skulle stenge var det å gå de 3+4 kilometerne hjem. Jeg foreslo en taxi, men både kona og resten av gjengen ville ta beina fatt. Det ble uansett en perfekt kveld og det blir nok ikke lenge til neste gang vi tar turen ut.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: