Dårlig magefølelse og negative vibber

Endelig fremme. Det tok sin tid. Jeg må si kona har blitt en imponerende sjåfør som har kjørt hele veien. Jeg har ikke gyldig førerkort så jeg må være litt forsiktig hvor jeg kjører.

Jeg kan ikke huske jeg har vært i nabolaget sovestedet ligger på før, men jeg har vært i denne flotte fjellbyen mange ganger tidligere. Petropolis er en by jeg alltid reiser tilbake til. Dette vil alltid være min favorittby. Jeg fikk dog litt dårlig magefølelse av selve nabolaget sovestedet ligger på. Kona likeså. Jeg bryr meg egentlig ikke så mye om hvor jeg går, og har vært på lurvete plasser flere ganger før i Brasil. Jeg fikk uansett negative vibber av området selv om jeg ikke sa så mye til min bedre halvdel. Hun har så lett for å frike ut og bli stressa så det er ofte jeg som må holde hodet kaldt for oss begge. Vi ble uansett enige om å gi stedet en sjanse. Sovestedet har en såpass høy score på Booking.com så det må da være noe som får folk til å overnatte her.

Vi ble godt tatt imot av eieren av stedet, som høflig losjet oss inn og ga oss all informasjonen vi trengte. Mannen var opprinnelig fra Tyskland, men snakket flytende portugisisk. Det er mange byer i Brasil der mange europeere har slått seg ned. Petrópolis er en av dem pga det europeiske klimaet.

Jeg må påstå det var utsikten fra kjøkkenvinduet som var det mest imponerende med leiligheten. Man kan jo stå i timesvis med en kaffekopp å filosofere over livet når man har sånn utsikt fra kjøkkenet. Man trenger ikke dyr kunst og malerier på veggene når man bare kan ta opp vinduet å se på så flott natur.

For en utsikt!

Sovestedet kunne ikke vært bedre. Egen parkering på tomta. Noe man setter pris på i Brasil. Biltyverier foregår ofte hvis mann parkerer etter veien selv om byen er kjent for veldig lite kriminalitet. Og leiligheten, den kunne ikke vært bygd bedre. Stedet hadde fullt utstyrt kjøkken, flotte møbler og en flatskjerm man kan sløve foran når bylivet gjør man sliten. Det var tilogmed et fruktfat fylt med frukt, en bolle med sjokolade og 2 øl i kjøleskapet vi kunne forsyne oss av. Magefølelsen var kanskje ikke så god når vi ankom stedet, men dette tror jeg kommer til å bli et bra opphold i Brasil`s beste fjellby.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: