Kloning av bankkort

Ettersom posten aldri kommer frem dit jeg bor må jeg gå til nærmeste postkontor for å hente brevene mine. Jeg venter fortsatt på mastercardet mitt fra Dnb. Kortet ble klonet og misbrukt når jeg var i Rio de Janeiro så da var det bare å sperre kortet fort som mulig og bestille et nytt et. Det har nå gått 3 måneder og jeg venter enda. Man må ha god tålmodighet i dette landet.

Nærmeste postkontor ligger i Cem Braca, et litt slitent nabolagt et stykke unna der jeg bor. Stedet er litt utsatt for kriminalitet, men å gå dit på dagtid går helt fint.

Vel fremme på kontoret fikk jeg beskjed om at det ikke hadde kommet noen brev denne gangen heller. Jeg måtte komme tilbake neste uke. Det kom på ingen måte som en overraskelse og jeg har fortsatt Visakortet mitt jeg kan bruke imellomtiden. Jeg liker uansett å ha et reservekort ettersom kloning av kort skjer ofte her.

Det lokale postkontoret

Skal man sende brev og pakker med Posten i Brasil er det faktisk en god del dyrere en det er hjemme i Norge. Noe jeg synes er rart med tanke på lønnen til de som jobber der. Det virker ikke som de bruker store kostnader på vedlikehold av postbygget heller. Med det i bakhodet burde det vel nesten vært gratis å sende brev. Det tar også uendelig mye lengre tid før det man sender kommer frem i tillegg.

Hjelper ikke å henge med geipen selv om kortet ikke kom frem denne gangen heller, og jeg tok meg heller en spasertur i nabolaget. Det er alltid så deilig og varmt vær her så er behagelig og bare gå litt rundt for å kikke. Jeg stakk innom en fruktbutikk for å se om de hadde noen varer på tilbud. Brasilianere er gode på frukt og man kan spare mye på
å sammenligne priser. Var ikke de store tilbudene, men fikk kjøpt noe småtteri jeg kan spise på veien hjem.

Reisetips : Ha alltid med ekstra bankkort når dere drar på ferie.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: