Geiter på besøk

Jeg trodde egentlig geiter var fjelldyr som likte å gå i bakker og berg, men det gjaldt nok ikke disse som plutselig sto utenfor huset mitt når jeg skulle ut med søpla. Jeg fikk heldigvis tatt et bilde av de og de stilte velvillig opp foran kameraet. Hyggelig med dyrebesøk selv om jeg synes det er rart at de ville henge rundt på området jeg bor. Her er det hovedsakelig hav og strand, men de var kanskje bare lei fjellivet og ville oppleve noe annet. Tenkte å gi de noe mat, men jeg har ingen anelse om hva slags mat disse spiser så jeg får håpe de nøyde seg med gresset som vokser rundt omkring her. Var uansett et hyggelig og overraskende besøk. Jeg liker bedre besøk av dyr en mennesker også så dette ga mersmak.

Hagearbeid

Kona hadde bestilt noe matjord. Vi har et lite hageprosjekt pågang foran den ene leiligheten. Det hender det må litt vedlikehold til i ny og ne. Vi fikk en byggearbeider til å lage egne brosteiner av tykk sement og fylte på med matjord rundt steinene for å plante gress rundt. Jeg ble ordentlig fornøyd med resultatet også. Det hadde ikke blitt sett ut sånn hvis jeg skulle gjort det. Heldigvis finnes det flinke arbeidere i Brasil også, og noenganger er det en fryd og gi folk jobb. Det kan forresten gå begge veier. Noenganger ansetter du en som ikke bryr seg noe og gjør en elendig jobb. Ofte lukter det gammel fyll av dem eller de ikke er helt edru når de jobber. Har hatt sånne i jobb også, men heldigvis ikke så lenge. Mannen jeg ansatte til å gjøre denne lille hagejobben derimot gjorde en skikkelig jobb. Det vanker nok mer jobb på han i fremtiden. Jeg la til før og etter bilde. Hva synes du?

Det var egentlig når matjorda kom at jeg reagerte. Stedet kona bestilte matjorda fra fraktet den i hest og kjerre. Man sparer jo drivstoff, men jeg synes det virker litt tungvint. Mannen spadde jorda av hengeren og sa ikke så mye. Det har faktisk skjedd før nedi her at matjord har blitt fraktet til eiendommen på denne måten og jeg synes det er like spesielt hver gang. Hesten får da trening og det så ikke ut som den hadde det så ille. Kanskje den likte å jobbe i varmen. Jeg tok et bilde av begivenheten når han så en annen vei. Var en gøy opplevelse. Kanskje det gamle ofte er det beste? Matjorda kom ihvertfall frem tilslutt.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: