Kastet ut av huset.

Ja, dere leste riktig. Dette var dagen jeg ble regelrett kastet ut fra mitt eget hjem av min bedre halvdel, men ikke fordi jeg hadde oppført meg ufint. Det var en ingeniør som skulle komme å lage en plantegning over eiendommen vår, så staten kan flå oss i eiendomsskatt, og da kunne jeg tydeligvis ikke være hjemme. Hvis folk som kommer for å gjøre en jobb hører at en utlending eier stedet har de lett for å legge på prisen. Utrolig slitsomt, spesielt under byggingen da det var en del trafikk fra folk som jobbet for oss en periode. Alt fra bygningsarbeidere til de som solgte materialer prøvde å grave til seg litt ekstra penger. Til og med de som leverte materiell til oss prøvde å stikke av med alt fra 10reais, eller levere mindre materiell enn det som vi hadde bestilt. Derfor er det lettere at kona tar seg av sånt så jeg tok bilen og dro til et tilfeldig nabolag i Buzios.

Jeg fikk godt selskap av hennes lillesøster som også ble med på turen. Det var mye trafikk denne aftenen og sola skinte som vanlig. Jeg ble litt trøtt utover dagen pga varmen og jeg hadde mest lyst til å sove. Vi stoppet et sted og kjøpte oss en Acai og ei vannflaske. Jeg holdt meg til vann. Jeg veier såpass mye at jeg er på en diett, en diett jeg ikke tar så altfor seriøst. Jeg tenkte kanskje at iskaldt vann kunne få meg til å våkne, men det hjalp lite. Vi stakk videre for å titte litt i dette litt lugubre nabolaget vi endte opp i. Stedet vi gikk rundt i var etter hovedveien inn til byen og der er det ikke så mye vakker arkitektur, og det var heller ingen strand i nærheten. vi kunne benke oss til. Heldigvis var det et padaria der hvor jeg kunne få meg en sterk kaffekopp og ettersom vi måtte vente lenge før jeg kunne reise hjem ble det litt mat der også. En burger etterfulgt av ostebrød. Der sprakk dietten igjen, men hva annet enn spise skal man gjøre når man sitter og venter. Jeg røyker ikke lengre og alkohol er også utelukket mitt i uka. Da er det kun en uvane igjen og det er mat.

Etter måltidet gikk vi videre og etter litt utforsking av nabolaget kom vi til Manguinhos stranden. Jeg har skrevet om den før, men vi endte opp på en helt annen side av stranden.

Jeg og Ketty konkurrerte om hvem som klarte å ta de flotteste strandbildene. Jeg tror hun vant, men jeg syntes mine ble bra også. Ta en kikk å døm selv.

Vi har alltid lett for å ende opp med vår egen interne fotokonkurranse. Husker jeg ikke feil var det jeg som vant den forrige. Da synes jeg hun kunne få æren av å stikke av med seieren av denne. Da tror jeg sannelig det er på tide å reise hjem. Ingeniøren må da være ferdig meg oppmålingen av huset nå.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: