Vakker utsikt i Buzios

Jeg og kona tok turen til et av de bedre nabolagene i Buzios,  João Fernandes. Jeg vil nok påstå at dette stedet sannsynligvis er det aller beste og vakreste nabolaget byen har å by på. Vi tok bilen og parkerte på et avsidesliggende sted og brukte søndagen på en lang spasertur til de aller mest kjente og vakreste strendene som ligger rundt dette nabolaget. Men først stakk vi til den velkjente utsiktsposten der det er bygd en flott platting der man får et overblikk over området og den kjente stranden  João Fernandes. Utsiktposten navn er Mirante Deck de João Fernandes, og for de som liker hav og strand bør virkelig ta turen dit.

Mye folk som ivrig tar bilder

Var mange andre som hadde tatt turen denne dagen også. Populært sted. Jeg fikk tatt noen flotte utsiktsbilder uansett. Stedet ligger i sentrum av nabolaget og utrolig lett å få øye på. Det er nok derfor det alltid er så mye trafikk der.

João Fernandes stranden

Vi stakk ned og tilbrakte litt tid ved stranden João Fernandes, oppkalt etter nabolaget, men det ble ikke en dukkert. Vi hadde flere steder og se. Vi snakket mye med en servitør som ville selge oss mat, men ingen av oss var sultne riktig enda. Dette er nok ikke av de billige stedene heller så man skal spise billig er nok ikke dette det riktig nabolaget.

utsikt over Azeda stranden

Vi gikk til neste strand i stedet ved navn Azeda. Det var 30 varmegrader så svetten rente godt når vi gikk for å finne stranden som lå på andre siden av fjellsiden. Merker pandemien har gjort meg i dårlig form. Greit å ha noe å skylde på for det var ikke lange spaserturen. Uansett et dette en utrolig vakkert og populært sted hvor man kan ta fine utsiktsbilder og strandbilder. Den vakre menneskelagde trappen fører deg trygt ned til selve stranden.

Praia dos Ossos. Et annet populært sted

Vi avsluttet turen ved en annen strand som også er populær ved navn Praia dos Ossos. Der tok vi dagen middag på en restaurant ved navn Bonfim. Fisken vi fikk var utrolig god, men husker ikke nøyaktig prisen, men det var ikke av de dyreste spisestedene. Når vi skulle ta bilen og reise hjem tok vi en helt annen vei enn den vi tok inn til byen. Tilfeldigvis dukket det opp en av de vakreste og flotteste utsikspostene jeg har sett i byen.

Mirante das Ilhas

Stedet heter Mirante das Ilhas, og det er en stor, høy støpt platting man kan stå på som gir deg utsikt 360 grader rundt havet. Utrolig vakkert sted jeg ikke visste om. Møtte en guide som kjørte et par turister dit med strandbilen sin også, men jeg tror nok dette stedet er litt mer ukjent ettersom det ligger et lite stykke unna byen i høyden. Litt for langt å gå i varmen, men med bil går det meste lekende lett.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: