Hjelp! Invasjon av edderkopper

Det har dukket opp en del insekter i det siste. Det er spesielt edderkopper det har kommet en del av. Kanskje fordi sommeren er her, og varmen har blitt veldig intens. Jeg er ingen ekspert på sånne ting, men heldigvis er jeg ikke så redd disse edderkoppene såsant de holder seg litt på avstand. I hagen, spesielt under tak liker de å bygge disse enorme spindelvevene sine. Det er ekstremt ubehagelig hvis man får nettet i ansiktet, og det klistrer seg i fjeset mens man i full panikk prøver å fjerne det før en av de enorme edderkoppene kvikner ting for å komme og ta sitt bytte. Alle de jeg har sett ute i hagen er på størrelsen med en fyrstikkeske også. Skikkelige svære, ofte med sterke farger. Litt fascinerende, litt stygge og egentlig ganske skremmende å se på. Det er vel prisen man må betale for å bo på landsbygda, men at jeg flytter til storbyen tror jeg det ikke blir noe av. Jeg liker meg her. Rolig sted og jeg sover godt om natta. Kort avstand til stranden også for å ta seg en dukkert.

En jeg tok et bildet av i hagen. På størrelsen med en fyrstikkeske.

Når disse edderkoppene befinner seg ute er det egentlig greit, men i det siste har det kommet en del av de inne i huset også. Noen av de er veldig små og vanskelig å få øye på før de heiser seg ned fra taket og nærmest svaier rett foran ansiktet mitt. Jeg har jo heller ingen aning om de er giftige eller ikke, og jeg har hørt historier fra der jeg bor at folk har dødd etter og ha blitt bitt. Jeg vet ikke om det er hold i historiene. Folk har ofte en tendens til å overdrive. Jeg har ikke blitt bitt av noen til nå, som jeg vet om ihvertfall, men jeg hatt noen av de krypende på meg mens jeg har sittet på kvelden og slappet av foran tv`en. Jeg skvetter like mye hver eneste gang. Fortsetter det sånn ender jeg vel opp med å få et fremtidig hjerteinfarkt.

Hele poenget med denne artikkelen er mest for å se om det kanskje er noen der ute av mine lesere som kanskje har noen gode ideer for å bli kvitt de? Noen som har noen smarte løsninger så de holder seg utenfor huset og ikke kommer seg inn? Jeg skjønner at de fleste skapninger har en funksjon i naturen så jeg vil nødig ta livet av de hvis jeg ikke behøver. Takk for tips og forslag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: