Sushi i Cabo Frio

Jeg og kona tok en kveld i Cabo Frio. Vi dro fra Buzios litt sent og var ikke fremme før 20.00 tiden. Kona bruker alltid lang tid på å ordne seg så jeg må ofte vente i evigheter mens hun gjør seg istand. Vi kom frem tilslutt og vi bestemte oss for å finne et sted å spise sushi. Stedet vi fant het Kento – cozinha oriental, og det er første gang vi har spist der. Det var enkelt å finne igjen restauranten. Stedet lå etter hovedveien like ved sentrum.

Jeg og kona ble ikke helt enig om hva vi bestille. Hun ville spise så mye man vil og jeg ville ha en vanlig porsjon. Spise så mye du vil på en sushirestaurant som kalles rodizio er ganske dyrt. Jeg fikk for en gangs skyld viljen min og vi bestilte begge en rett med 30 biter med sushi. Mens vi ventet på maten fikk vi en liten forrett, eller en appetittvekker som de kaller det mens vi ventet på selve hovedretten. For et flott sted med god service.

Den lille salaten jeg og kona fikk som forrett var utrolig god og jeg kunne sikkert ha spist opp en hel bolle. Kona var enig og ble selv overrasket. Hun fikk jo som nevnt ikke viljen sin om hva vi skulle spise, men den lille forretten fikk henne i godt humør igjen.

Når hovedretten kom så det ut som det var mye mer på tallerkenen og den var så flott tilberedt og servert. Jeg hadde faktisk trøbbel med å spise alt, men jeg var heller ikke så altfor sulten før jeg dro. Vannflaska jeg bestilte var litt i minste laget, men det løste jeg med å bestille en til. 330ml er ikke mye og synes man i det minste kan servere minimum halvlitersflasker. Når maten smaker såpass skal man ikke klage. Tallerkenen, som var formet som en båt, var fylt opp av sushibiter i forskjellige farger og fasonger. Disse folka kunne virkelig lage god mat.

Regningen kom på 143real og servitøren sa at de ikke legger på 10% i tips som de gjør mange steder. Selvfølgelig tipset jeg, og betalte 160 real. Litt mer en 10% i tips er ikke verst for en nordmann å være. Stikk innom restauranten Kento – cozinha oriental, hvis dere noengang er i Cabo Frio.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: