Kveldsmat i Saquarema

Vi befinner oss fortsatt i Saquarema og jeg og min bedre halvdel ble sultne på litt god mat. Vi dro ut tidlig på ettermiddagen og selv om vi bare ligger litt utenfor sentrum, tok vi bilen denne gangen. Jeg følte meg såpass lat og synes jeg har gått nok i det siste. Man skal vel ikke bare tenke på å miste kalorier når man tar seg en liten strandferie uansett.

Vi tok den korte kjøreturen til sentrum, men vi klarte aldri å bestemme oss for hvor vi skulle spise. Det stedet vi hadde sett oss ut tidligere, en sushirestaurant var stengt. De andre stedene hadde også god mat, men prisene var litt for dyre syntes vi. En stroganoff for 2 personer f.eks kom på oppunder 100reais. Når jeg begynte å tenke at man kan få den porsjonen andre steder helt ned til 10reais så tok det ikke lang tid før gjerrigknarken i meg våknet.

Vi tok turen over til en annen del av byen. For å komme oss dit måtte vi krysse ei vakker bru. Det var mange restauranter etter kanalen nedover ei gate på den siden, men de serverte hovedsakelig fisk. Jeg er heller ikke så interessert i å spise fisk på sånne restauranter som ligger inntil havet eller stranden. Det er sånn type mat, på sånne type steder som har gikk meg matforgiftning tidligere. Jeg tok ikke sjansen på å spise der, men vi endte opp med å gå litt rundt å bli litt kjent med stedet og ta noen bilder.

Det var vakkert der når mørket begynte å senke seg, selv om det begynte å bli litt kaldt. Sommeren er nok over for denne gang i Brasil og det er ikke så varmt her hele året. Jeg har vel i tillegg blitt veldig avklimatisert og synes det er kaldt hvis gradestokken bikker under 20varmegrader. Helt absurd å tenke på når man er født og oppvokst i Norge.

Et lite området i sentrum med forskjellige boder de solgte mat og drikke fra.

Vi dro tilbake til sentrum når det begynte å mørkne og fant et spisested ved navn Saquasuco. Maten var god, og restauranten lå rett foran stranden. Flott beliggenhet med andre ord. Vi har kjørt forbi stedet flere ganger siden vi kom, og i tillegg lå spisestedet ved samme stranden som gjestgiveriet vårt, men fortsatt ca 1km unna. Middagen kom på 79reais, med drikke og dessert. Maten smakte ypperlig og jeg hadde ikke hatt noe imot og spist på denne restauranten flere ganger. Det må vi ta en annen gang. Dette er siste kvelden i denne sjarmerende strandbyen. Imorgen er det tid for utsjekking og reise videre. Bli med på turen!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: