Den vakre stranden Ferradurinha

Det er mange populære strender i byen Buzios og til nå på bloggen har jeg skrevet om mange av dem. Det er en strand jeg spesielt husker godt. En strand jeg besøkte for mange år siden. Jeg var veldig usikker på hvor den faktisk lå. Sist gang jeg besøkte den tok jeg og kona beina fatt. Vi hadde ikke bil på den tiden. Det har vi nå og denne dagen tok jeg turen alene. Jeg kjørte meg bort, noe jeg ofte gjør, men av en eller annen merkelig grunn dukket tilfeldigvis veiskiltet med navnet på stranden opp. Da var resten grei skuring og det tok ikke lang tid før jeg kom frem til stranden.

Finne en parkering var noe verre. Selv om det begynte å bli sent på dagen var det utrolig mange folk der. Dette er nok et populært sted. Jeg kunne selvfølgelig betale 20 reais for en parkeringsplass, men det kommer ikke på tale. Jeg dro et stykke unna og fant en parkering etter veien. Jeg var litt usikker om det var lov til å sette fra seg bilen der, men noen sjanser må man bare ta. Hva gjør man ikke for å spare inn en parkeringsbillet. Jeg satte fra meg bilen og gikk til stranden som var mye større enn jeg husker.

Jeg vil påstå den var vakrere også enn jeg husker selv om vannet var utrolig kaldt. Det var heller ikke mange folk uti havet pga det iskalde vannet. De fleste var på land og drakk øl under en parasoll som de fikk utlevert av de mange barene, eller de sparket fotball på stranden. Jeg så noen uti havet, men de sto på et stort brett og padlet seg frem med ei åre. Usikker på hva sporten heter, men det ser gøy ut.

Jeg prøvde flere ganger å hoppe uti, men feiget ut. Det får klare seg å vasse litt uti med føttene for denne gang. Jeg må nok innrømme jeg ikke er en hardbarket viking selv om Norge er mitt hjemland. Ferradurinha stranden ligger ikke så langt unna nabolaget Geriba og stranden med samme navn. Jeg skrev en artikkel om det stedet for veldig lenge siden, og de som vil kan lese mer om det nabolaget her : https://brasilbloggen.com/2020/10/23/geribaarmacao-dos-buzios/

Jeg må allikevel si at jeg likte dette stedet litt bedre og kunne nok ha brukt mer tid her. Det fikk jeg dog ikke tid til. Dagene flyr av gårde når man sløver på strendene i Brasil.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: