Skummel kveld i Florianopolis

Jeg og kona hadde ikke så mye mat igjen på sovestedet vårt. Vi ligger på et sted som heter Innbox Hotel & Hostel – Centro. Du kan velge om du vil dele rom med folk på hostel delen, men det er vi litt for gamle til. Vi tok leilighetsdelen der man kan lage sin egen mat på sitt eget lille kjøkken.

Vi hadde forvørig ikke noe mat igjen så vi tenkte å ta oss en matbit ute i denne flotte byen. Det var godt over 20 varmegrader denne kvelden så å spasere rundt her i t-skjorte og kortbukse er en herlig følelse. Når jeg og kona gikk ut gikk vi forbi den flotte kirka som pyntet opp området med sitt majestetiske utseende, selv på kveldstid. Problemet var alle de uteliggerne som hadde samlet seg rundt omkring den så det ble en litt uhyggelig stemning. Vi bestemte oss for og fort gå videre for å finne et sted som var oppe, men det meste var stengt pga korona.

Vi spurte ei dame som tilfeldigvis sto og ventet på bussen om hun visste om noen steder. Hun guidet oss frem med å forklare veien til et sted man lett kunne finne et spisested, samtidig som hun advarte oss om forskjellige farlige steder man burde holde seg unna denne tiden på døgnet. Jeg merket at når vi gikk til neste sted ble det en mer og mer ekkel stemning, og vi begynte å angre på at vi i det hele tatt gikk ut denne sene kvelden. Tror det hadde vært bedre og lagt seg til å sove på tom mage, men nå var det litt for sent å snu.

Vi kom frem til et ganske fint sted med masse stoler som var satt opp midt i veien. Et sted man kunne sitte å slappe av, men jeg så ingen folk der. Det var en mannlig prostituert som begynte å snakke med meg og kona, men ingen av oss skjønte hva han sa. Den uhyggelige personen begynte allikevel å følge etter oss og jeg var en periode redd for at vi kunne bli overfalt og ranet. Vi fikk ristet han av oss og vi fant tilfeldigvis en liten matbutikk som fortsatt var åpen. Vi gikk forbi noen barer også, men ikke snakk om at jeg skal sitte her å ta en kald en. Vi fikk kjøpt noe kjeks og frukt så vi slapp å legge oss på tom mage, og selv om hele kvelden hadde en uhyggelig stemning over seg så fikk vi sove tilslutt. Snart et det videre til neste by.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: