Finnes det en kur mot fyllesyke?

Ble litt for mange glass i går og det betaler jeg for nå. Sliten og fyllesyk. Finnes det egenlig en kur mot fyllesyke? Jeg og kona stakk uansett ut forholdsvis tidlig og det var utrolig varmt i været. 31 varmegrader og blå himmel. Det blir ikke stort bedre enn det. Jeg må si denne byen bare fortsetter å imponere. Vi gikk på en restaurant også, men kokken som lagde den maten kunne virkelig ikke lage mat. Det var faktisk ingenting på buffén som var spiselig. Maten var hverken fritert nok, stekt nok og fisken jeg spiste smakte tran. Jaja, man treffer ikke innertier hver gang så ingen sure miner uansett. Vi betalte, takket for maten og gikk videre. Rett utenfor sovestedet vårt finnes det en utrolig vakker park. Vi satt der og slappet av litt. Var en del gateselgere som kom bort og skulle selge ting, men det er det overalt i denne byen.

Det ene treet i parken var så svært og grenene var så enorme at de måtte støttes opp av metallpåler. Gudene vet hvor gammelt treet er.

Etter en stund gikk vi videre for å bli bedre kjent med byen. Den er mye større enn jeg først trodde og dagene flyr fort avgårde her. Det dukker opp nye flotte gater overalt og imponerende grafitti på veggene på de høye byggene, noe som setter et vakkert preg på denne byen.

Gikk forbi et flott museum også. Det var stengt. men selve bygget var en opplevelse i seg selv. Vi har enda ikke badet i havet enda, men det er planen for morgendagen. Det er jo tross alt en strandby vi er i.

Det rosa museumet. Det var forøvrig ikke navnet på stedet. Var fargen jeg sikta til

Det er nok noe valg som pågår nå i denne byen noe som er litt slitsomt. De deler ut propaganda og skriker og demonstrerer i gatene. De tar politikk meget seriøst i Brasil, noe som er litt plagsomt for en som aldri har stemt, eller fulgt med på noe som har med politikk å gjøre. Rart at det er lov til å stå og hyle og skrike sånn. Utrolig slitsomt. Vi kjøpte litt junkfood også, ikke fordi jeg egentlig var så sulten, men jeg måtte ha i meg noe for å bli kvitt den ekle transmaken jeg hadde i munnen etter fisken jeg spiste for litt siden.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: