Siste dag i Joinville

Dette er siste dagen vår i byen og jeg må si jeg likte byen bedre og bedre lengre jeg ble her. Jeg hadde ikke så bra førsteinntrykk av hverken byen eller hotellet, men begge deler har virkelig vokst på meg og jeg kunne tenkt meg noen dager til i Joinville. Man får også en god start på dagen når man får en skikkelig frokost på hotellet. De vasker rommet hver dag også uten ekstra kostnad, og vaskedamen var også ei sjarmerende snakkesalig kvinne som klagde litt på varmen i byen. Jeg holder med henne, denne byen har vært skikkelig varm og nakken brenner fortsatt etter at jeg ble solbrent. Man sover ikke noe godt når man er solbrent heller, og jeg våknet grytidlig og hadde noen merkelige mareritt og drømmer.

Jeg valgte å bli en stund inne i leiligheten mens sola stekte som verst. Planen min var heller å gå ut når det begynte å bli kjøligere. Ettermiddagen og kveldene er vakre i denne byen så her er det ingen sure miner. Skulle kanskje hatt et bedre kamera som tar klarere bilder i mørket, men smarttelefonen får duge enn så lenge. Fotografering og skriving er bare en hobby uansett og jeg vil heller ikke gå rundt med alt for dyrt kamerautstyr i Brasil. Det lurer lommetyver overalt her så man skal ikke prøve å få oppmerksomhet rettet mot seg av sånne typer med å gå rundt med dyrebare gjenstander.

Kona snek seg ut lenge før meg denne dagen. Jeg holdt meg innendørs for å slappe av, og hun kom tilbake med nye sko til meg. Hun er vel lei å se meg i slipperser. Jeg må uansett ha varmere klær til neste sted vi skal reise til som er en kald fjellby med navn Gramado, som ligger i en annen delstat lengre Sør. Skal skrive mer om stedet senere.

Skoene måtte byttes og vi måtte da begge gå tilbake i brennende sol. Jeg synes det var rart at nr42 i sko ble for store, men jeg har vel bare små bein da. Så lenge andre kroppsdeler har normal størrelse får man ikke klage. Vi stoppet på en helsekostbutikk etter skobyttet. Mest fordi de hadde air condition og sitteplasser. Kjøpte litt sunn snacks.

Jeg måtte nesten legge ut bilde av det nye fottøyet. Det blir litt rart å bytte ut slippersene som snart har vært med meg i godt over en måned. Målet var egentlig å fullføre hele turen i de, men i en kald fjellby vi snart skal reise til holder ikke de mål. Resten av kvelden gikk mye med til pakking før avreise, men vi fikk sneket oss ut for en sushi middag. Faktisk den første siden vi dro.

Prisen kom på 40real for 2 personer og sushi skal selvfølgelig alltid spises med pinner.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: