Churrascaria Premium- Nå snakker vi måltid

Denne dagen gikk med på bl.a å kjøpe bussbilletter til neste reisemål Joinville. En by som ligger 12timer unna Foz do Iguaçu. Den ligger ikke langt unna Curitiba, byen vi besøkte for en liten stund siden.

Vi gikk til sentralstasjonen for å kjøpe bussbillettene og vi betalte 145real per stk. Ikke så ille pris med tanke på avstanden.Vi tok en uber tilbake igjen til byen for å finne en spiseplass. Vi hadde planer om å gå, men jeg var litt sliten, faktisk litt fyllesyk etter en skikkelig fyllekule for et par dager siden så jeg orket ikke å gå hele veien til sentrum for en matbit. Kona hadde heller ikke så lyst. Mest pga det elendige været. Overskyet og skikkelig klamt. Det ligger på rundt 30grader her hele tida, selv når det ikke er sol. Det sto parkert nok taxier utenfor stasjonen, men Uber er som kjent mye billigere. Ofte holder de ikke prisene de sier heller de som venter på turister utenfor kjente steder så man gjør lurt i og holde seg unna de folka. Skal ikke ta alle unner en kam, men blir man svindlet av en taxi eller ubersjåfør er det ofte de som venter på steder det er mange turister for å finne et lett offer.

Ubersjåføren som kom og hentet oss ga oss et bra mattips. Jeg og kona skulle egentlig til en billig restaurant, men sjåføren kjørte oss til et flott og dyrt spisested. Ifølge han var restauranten meget bra for en skikkelig matopplevelse. Stedet het Churrascaria Premium og Churrascaria betyr grillsted.

Sjåføren visste hva han snakket om. Maten smakte enestående. Var et flott sted også og fungerte som følger : Tilbehøret til grillmaten gikk man og tok til seg selv, og ettersom det var buffe og man betalte en fastpris på 64real per person kunne man gå flere ganger. Grillmaten kom servert på et spyd fra servitørene og man valgte selv hvor mange biter og hva slags kjøtt man ville ha. Jeg sa ja takk til de fleste kjøttvarene som kom. Jeg husker ikke navnet på all maten selv om de sa hva slags det var. Kyllinghjertene som kom tredd på et spyd derimot både husket jeg og kjente igjen fasongen på. Jeg spiste 3stk. Likte ikke det de første turene til Brasil, nå er det spiselig som alt annet jeg får servert nedi her. Jeg tok ikke bilder av all maten. Bare noen for å vise hvordan restauranten fungerer. Jeg liker ikke å ta bilder av mennesker. Jeg foretrekker landskapsbilder, dyr og vakre bygg. Det eneste negative med stedet var klærne jeg selv gikk i. Short og sandaler passet seg ikke inne på dette stedet. Burde nok tatt på meg langbukser og et par sko. Turen var jo ikke planlagt, men jeg følte meg fortsatt litt ubekvem inne på stedet.

Når jeg og kona satt og nøyt måltidet, for stedet ga deg virkelig en ordentlig matopplevelse, begynte det å regne så veldig. Vi hadde jo selvfølgelig vinduene åpne på hotellet vårt og vi måtte kontakte hotellpersonalet for at de skulle låse seg inn og stenge vinduene før sovestedet vårt ble oversvømt av vann.

Middagen på det flotte stedet kom på 157real for 2personer. Ganske dyrt til Brasil å være, og vi som egentlig reiser på budsjett burde egentlig spise på et billigere sted. Noenganger må man skli ut og vi får spare det inn igjen på noe annet. Når vi kom tilbake på hotellet drev vaskedamen som hadde låst seg inn for å stenge vinduene, og ryddet vekk vann som lå utover leiligheten. Vi ga henne selvfølgelig tips for det ekstra bryet vi påla henne. Dette er også den siste artikkelen fra Foz do Iguaçu. I neste artikkel kan dere lese om Joinville.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: