Pizza med elendig ettersmak

Denne dagen startet ikke bra. Vi var på en pizzarestaurant dagen i forveien og selv om jeg ikke spiste for mye våknet jeg opp med kvalme og magetrøbbel. Jeg skal ikke skrive navnet på stedet. Jeg og min kone har blitt enige om hvis vi ligger på dårlige hoteller eller spiser mat på litt lugubre steder velger jeg og ikke henge de ut med navn. De navnene jeg nevner i bloggen kan jeg anbefale pga en hyggelig opplevelse. Pizzaen ser ihvertfall god ut på bildet, men magetrøbbelet i etterkant var ikke like behagelig.

Når man reiser sånn som vi gjør nå, altså en tur som går over en lengre tidsperiode og man også forflytter seg fra sted til sted ved korte mellomrom så er det et par ting som kan være problemtatisk iforhold til når man er hjemme. Det er vasking av klær. Denne varmen som er i Brasil mange steder krever mye skifting av klær og det er ikke alltid man har tilgang på en vaskemaskin. Da må man finne et vaskeri et sted, og slepe et par store sekker med møkkete klær å betale for kilo klær man skal vaske. Da er det viktig at klærne er tørre. Våte klær veier tross alt mye mer.

Trikset jeg ofte bruker når jeg er i nød på rene klær er at jeg bare dusjer med klærne på og bruker shampo og såpe som jeg gjør til vanlig, og da blir klærne noenlunde rene. Ettersom jeg oftest går i shorts og ei tynn t-skjorte tørker klærne fort i 30varmegrader uansett. På dette overnattingsstedet slipper jeg å tenke på det. De hadde et enkelt vaskerom på taket, og ettersom jeg ikke var helt i form denne dagen brukte jeg deler av dagen til klesvask. Vi kommer sterkere tilbake.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: