Endelig fremme etter en uendelig lang busstur.

Da har vi kommet frem på det neste reisemålet vårt. Vi er endelig fremme. Det var en stund jeg aldri trodde jeg skulle komme frem. Knærne er slitne, hodet trenger søvn, men etter 12,5 veldig lange timer på en buss har vi kommet frem til Foz do Iquazu. Et feriemål jeg har hatt i bakhodet helt siden jeg besøkte Brasil for 9år siden. Dette var jammen på tide. Jeg har alleredet lagt merke til at naturen her er nesten litt som den hjemme. Jeg tenkte på det på bussturen også når de svære kornåkrene passerte bussruten. Det eneste som røpte at jeg ikke befant meg i mitt opprinnelige hjemland var et palmetre som dukket opp en sjelden gang.

Dette bilde av en nyslått kornåker kunne like gjerne blitt tatt i Norge. Bare skiltet som avslører at jeg er langt vekke fra mitt hjemland.

Det er langt mellom palmetrærne her og det er lite som minner meg om et tropisk land bortsett fra varmen selvfølgelig, den intense varmen, godt over 30grader, men sommeren er like rundt hjørnet også. Det er nok ikke like varmt her i vintermånedene. Får håpe det blir noen kalde dager den stunden vi skal være her også. Vi har kun booka hotellet for 5netter. De hadde ikke ledig rom lengre en det. Vi må nok belage oss på å skifte til nytt sovested hvis vi skal være her flere dager. Jeg tror 5netter blir litt i minste laget. Den første dagen gikk jo bort i bussturen og vi var ikke fremme på sovestedet før 9tiden på kvelden. Utrolig god service på hotellet vi valgte. De kom og hentet oss på busstasjonen, selvfølgelig mot en liten betaling på 15real, men var behagelig og ikke trenge vente på hverken uber eller taxi når vi endelig kom frem til denne byen. Leiligheten på hotellet ble også godkjent. Stedet hadde et godt utstyrt kjøkken, air condition på soverommet, og et romslig bad. Hele leiligheten var romslig og er den største vi har sovet på til nå. Det var ikke nymoderne og fancy her, men rent og pent med en helt grei eldre standard. Her er et bilde av kjøkkenet like etter vi har pakket ut tingene :

Det var selvfølgelig ryddig og rent når vi kom og kaoset på bildet er selvpålagt av oss. Leilighetshotellets navn er Vila Dumont og kan virkelig anbefales.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: