Reisen til Curitiba

Da er vi endelig fremme i Curitiba, storbyen med 1.6millioner mennesker. Vi har også kommet inn i en ny delstat ved navn Pantana og dette er den 3 delstaten vi besøker hittil på reisen. Hver delstat har en hovedstad og i Pantana er det nettopp Curitiba som er hovedstaden som jeg og min kone befinner oss i nå. Litt rart å tenke på at for 6timer siden var jeg i en helt annen delstat ved navn Sao Paulo, og i en annen hovedstad med samme navn. Vi hadde jo en flott busstur hit også. Selskapet som trygt fraktet oss hit het Ecuator og bussen hadde en meget høy standard. 2 etasjes buss der vi fikk sitteplasser i 2 etasje som gjorde at vi fikk en imponerende utsikt fra høyden. Gratis vann var det også tilgang til og bussjåføren var en veldig spøkefull mann som var behjelpelig både med bagasje og sitteplasser. Vi målte temperaturen før påstigning pga korona, og munnbind var påbudt. Ikke noe problem. Tempen min ble målt til 36grader og munnbind hadde jeg med flere av.

Selv om bussturen var en liten reiseopplevelse i seg selv, både med utsikt fra høyden, nok medbrakt mat og en liten reisetermos med varm kaffe man kunne nippe til mens vakker brasiliansk natur og byer passerte gjennom bussvinduet, var det allikevel deilig å komme til stedet som blir vårt neste hjem i ei uke. Alltid behagelig når man får pakket ut og man slipper å slepe med seg altfor tunge bagger og sekker. Ihvertfall for en stund. Førsteinntrykket hittil har vært positivt. leiligheten var imponerende og jeg må si at min bedre halvdel kan plukke ut flotte overnattingsteder for en billig pris. 700real for ei uke her må nesten kalles et ran.

Åpnet skapdørene for å vise at alt tilbehør man trenger på et kjøkken var på plass. Var enda flere ting som kjeler osv i dørene under. Kjøleskapet fikk også plass på bildet.

Nå er det ut for å utforske denne nye storbyen og det blir nok både innlegg og bilder fra dette flotte stedet også.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: