Reise til São Paulo

Da er vi endelig klare til å reise til et av de største høydepunktene på turen, og både jeg og kona er spente som noen småbarn. Idag skal vi besøke storbyen São Paulo, byen med 12millioner innbyggere. Baggen og begge reisesekkene er pakket og vi sier farvel til småbyen Ubatuba som vi har tilbragt den siste uka. Bussturen til storbyen tar 5-6 timer , men vi har forberedt oss godt. Jeg lastet ned noen filmer dagen i forveien så bussturen blir mer overkommelig. Jeg skulle sovet noen flere timer merket jeg. Fortsatt trøtt etter få timers søvn og vi måtte begge opp tidlig for å pakke og rydde. Kona sov enda mindre fordi hun var så spent for å møte storbyen. Det er en jobb når man backpacker når det gjelder planlegging og pakking. Vi har ihvertfall bestemt oss for å reise rundt i Brasil i 2 måneders tid og hittil har vi vært på farten i 2 uker. Vi har ikke planlagt stedene vi skal besøke, bare tatt noen holdepunker på kartet vi skal innom. São Paulo er en av de stedene, men målet er og komme oss helt til Foz do Iguzu som grenser til Argentina. Vi har fortsatt god tid på å komme oss frem til målet på reisen og hvor mange steder vi stopper på veien til grensa har vi ingen anelse om. Litt av gleden med å reise sånn er og ikke planlegge for mye, bare ta oss god tid å prøve og finne billige steder å sove på. Hittil har vi brukt ca 100real per dag på sovesteder noe som er målet våres. Vi har allerede betalt leiligheten i São Paulo som ligger på omtrent den summen, 760 real for en uke. Reisen dit fra Ubatuba med buss koster 180 real for 2personer og tar som nevnt 5-6 timer.

Neste artikkel blir skrevet fra leiligheten i São Paulo, men først en lang busstur. Tror dette blir bra!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: