Ubatuba , byen med over 300 strender

Skal man tro på wikipedia som ihvertfall jeg gjør har Ubatuba over 300 strender. Alle ligger selvfølgelig ikke i sentrum så jeg og kona hoppet på en buss og etter en lang busstur hoppet vi av i et annet nabolag. Navnet på nabolaget eller den vakre stranden var både jeg og kona usikker på. Det spiller forsåvidt ingen rolle. Vannet var varmt denne dagen også selv om det var overskyet. Utrolig mye mer behagelig og gå rundt i overskyet vær en sol og blå himmet. Man slipper å tørke svette hvert 5 sekund og så lenge badetemperaturen holder seg kan sola gjerne gjemme seg bak noen skyer for min del.

Noen fugler jeg tok bildet av. Vet ikke hva de kalles, men Brasil har et rikt dyreliv.

Etter en stund på stranden gikk vi på nærmeste restaurant og bestilte Feijao. En matrett jeg virkelig kan anbefale til folk som reiser eller som bor i Brasil. Kostet ikke mer en 16real per person heller, og når vi i tillegg fikk utsikt over havet gjorde det sitt til at både jeg og min kone koste oss litt ekstra.

Det dukket opp en liten fugl inne på den store restauranten, men det var vanskelig å ta et godt bilde av den. Jeg sprang etter den med mobilkameraet uten å klare og ta et nærbilde av den. Jeg fikk noen rare blikk fra de andre gjestene som ikke skjønte noe.

Etter middagen gikk vi litt rundt i nabolaget. Det var såpass lite og det var ikke mye å se. En bensinstasjon, noen bilverksteder og en og annen enebolig. Vi dro heller tilbake igjen på stranden for noen flere svømmetak i havet. Jeg synes det var litt mere gøy på starten av turen å ligge og sløve på stranden enn det er nå idag. Det har nesten blitt litt for mye av det gode liv. Om ikke lenge reiser vi til neste by, storbyen São Paulo. Det gleder jeg meg til. Men først skal vi besøke et annet sted i Ubatuba som heter Projetor Tamar. Et sted med masse skilpadder. Den plassen kan dere lese mer om i neste artikkel.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: