Første dag i Ubatuba

Jeg og kona våknet tidlig første dag i Strandbyen Ubatuba, og selv og gjestgiveriet ikke var av det beste sov vi godt begge to. Frokosten tok vi i fellesarealet før vi tok beina fatt for å finne igjen sentrum av byen. Vi gikk langt, men kom frem tilslutt, og det tok ikke lang tid før vi fant igjen hovedstranden i byen.

Det var ingen som badet der noe jeg synes var rart. Det var fryktelig varmt i været. Stranden var enorm og de hadde bygd både gang og sykkelsti etter den. Vi gikk nesten til enden for å utforske denne flotte strandbyen. Jeg la merke til at det hverken var høyblokker eller skyskrapere her. De fleste av byggene var bygd i 2-3 etasjer og ga et sjarmerende preg over denne strandbyen. Dette er en typisk liten strandby med vakker natur som jeg ikke kan vente på å bli kjent med.

Det er også flere parker i byen som man kan slappe av i for de som ikke liker strender. Faktisk behagelig å sitte og slappe av på en benk i parken under et at de mange trærne som kaster skygge over stedet. Spesielt på en dag som denne. Sola var brennhet og svetten silte på oss begge. Delstaten Sao Paulo skal vist være et kaldere sted en Rio de Janeiro, men vi merket ikke noe til det. Byen koker og det har allerede gått med mange liter vann. Vi ble fort slitne begge, men vi fant en meget hyggelig restaurant å spise på.

Malibu het stedet og folkene som jobbet der var så utrolig høflige og hyggelige. Maten som besto av en lett salat som forett og en akkurat passe stekt kylling som hovedrett falt virkelig i smak. Kona bestilte gris. Brasilianere ser ikke på kylling som kjøtt, og når de spiser ute bestiller de alltid gris eller okse. Forstå det den som kan. Sluttregningen ble på litt under 100 real. Senere på dagen stakk vi til et sted som het Aquario de Ubatuba, et museum med masse fiskearter. Det stedet kan dere lese om i neste artikkel.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: