Prøvesmak av bitter frukt på markedsplassen i Paraty

Vi fikk en god start på denne dagen også selv om kona sov noe lengre en meg. Litt kjedelig å våkne først hver morgen, men når sola skinner og man våkner til fuglesang så spiller det ingen rolle. Vi dro til sentrum med første buss og ved siden av busstasjonen fikk vi øye på en markedsplass som solgte økologisk mat og diverse frukter. Det var levende dyr i bur også, som kalkuner,høner og ender. Vet ikke om dyrene var tilsalgs eller om det var eggene fra dyrene de solgte.

Synes fjærkre er så gøye skapninger og hvis jeg noen gang skaffer meg et lite småbruk nedi her er det de første dyrene jeg skal skaffe meg. Det er en liten drøm jeg har hatt lenge, selv om det finnes litt for mange giftige slanger og krypdyr på landsbygda. Jeg kjøpte og spiste kakaofrukt for første gang som de også solgte inne her. Jeg visste ikke at kakao opprinnelig var frukt som vokser på trær, og jeg trodde ikke på fyren som solgte meg frukten før jeg slo det opp på wikipedia. Med tanke på hvor godt kakao smaker smakte kakaofrukten det motsatte.

Jeg orket ikke å spise så mye av den bitre frukten. Jeg sa selvfølgelig ikke det til mannen som solgte meg den og som ga meg en prøvesmak. Jeg smilte og sa det smakte fantastisk og kjøpte en frukt for høflighetens sin skyld. En hvit løgn skader ingen og frukten gikk rett i søppelkassen når jeg kom hjem.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: