Fant ikke fjellet, men stranda var vakker.

Jeg, kona og hennes lillesøster som har vært her mye i det siste brukte lørdagen i pero. Jeg har jo skrevet litt om stedet tidligere, både om nabolaget og strendene. Vi stakk rett til stranden Praia da croncha. Planen min var å bestige et berg ved navn Morro Praia das Conchas som ligger i enden av den stranden.. Jeg fant ikke stien opp til dette berget uansett hvor mye jeg lettet. Jeg ble bare gående rundt det på forskjellige steder uten og helt skjønne hvordan folk i det hele tatt kommer seg opp på toppen. Det var uansett veldig fin natur på nedsiden av berget også, men utsikten på toppen gikk jeg naturligvis glipp av.

Her må det da være bra med fisk!

Jeg kom frem til noen flotte steder jeg tror det kan være bra sted for å fiske. Det var en del havfugl som stupte i vannflaten og selv om jeg ikke så at de tok noe så er det et sikkert tegn på at her er det fisk. Jeg hadde jo ikke med meg stanga og det begynte å bli litt i seineste laget for å snu og hente fiskeutstyret.

Ballspill og lek på stranden.

Jeg gikk rundt en stund og når jeg endelig fant stien opp til fjellet begynte det å bli såpass sent så vi tilbrakte tiden på stranden i stedet. Jeg skal jo tross alt ta vakre bilder også, og det gjør man ikke i mørket. Jeg tok meg noen dukkerter i havet. Vannet var fryktelig varmt denne dagen og jeg kunne vel ligget og plasket der i timesvis.

Vakkert sted i solnedgang.

Når jeg kom opp igjen av vannet ble det fort en del kaldere. Det var passe vind, men med våte klær fryser man fort. Heldigvis hadde kethy, konas lillesøster tatt med racketer til å spille ballspill på stranden. Var faktisk utrolig gøy, selv om det var vanskelig å treffe den lille ballen. Spesielt når jeg fikk den siden som sola skinte meg midt i øynene.
Jeg klaget meg til sidebytte, og da ble jeg mer treffsikker med en gang. Spille ball i solnedgang var faktisk helt herlig. Det tok ikke lange tiden før jeg ble sliten og jeg fikk blodsmak i munnen fordi jeg ble så andpusten. Kethy på 14 hadde som vanlig altor mye energi, og kona tok over i midt sted så da var det hennes tur til å bli utslitt. Skulle vært tenåring igjen.

Det beste med dagen var at den kun kostet med 2real. Det var det jeg betalte for ei vannflaske. Det er med andre ord billig og hygge seg i Brasil. Man trenger ikke lomma full av spenn. Fjellet skal jeg nok tilbake til senere, men da litt tidligere på dagen. Tiden flyr fort i godt lag.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: