Et vakkert nabolag i Capo Frio

Jeg og kona tok en Uber til nabobyen Capo Frio. Bilen er på verksted så da ordnet vi sjåfør. Sjåføren kjørte utrolig fort og jeg merket jeg var livredd til tider. Jeg priset meg lykkelig av at vi kom frem i live. Vi kom frem til stekende sol og gradestokken viste 37 varmegrader. Turen kostet 31real. Vi gikk av i et nabolag ved navn Passagem. Kan ikke huske jeg har vært her før, og nabolaget var utrolig vakkert.

Gamle bygg og smale sjarmerende gater. Det var en flott park der også som var stappfull av mennesker. Tok ikke bilde av parken, mange folk blir så fornærmet om de blir med på bilder. Jeg kan kanskje skjønne folk som ikke liker det. Det er utrolig ubehagelig hvis tilfeldige folk filmer eller tar bilder av deg, så jeg prøver selv å la være å gjøre samme feilen. Noen ganger glemmer jeg meg og tilfeldige folk blir knipset med kameraet, selv om det kanskje er bakgrunnen jeg er ute etter.

Jeg tok et bilde av 2 merkelige statuer der. Tror de skal forestille at de utfører den brasilianske kampsporten capoeira. Det var også noen flotte restauranter i nabolaget og vi satte oss for å spise på et sted som het Le Monde.

Jeg bestilte stroganoff som vanlig og kona bestilte fisk med tilbehør. Utrolig god mat og hyggelig betjening. Vi satt ganske lenge på den sjarmerende restauranten og varmen ble mer intens lengre utpå dagen det ble. Ble skikkelig trøtt og daff der jeg satt under parasollen. Regningen kom på 88real. De la på litt ekstra pga den levende musikken som ble spilt på stedet. Det var uansett helt klart verdt pengene. Vi hadde planer om å gå mer rundt i dette vakre nabolaget, men pga den intense varmen ga vi opp. På denne tiden av året så er det nok best å gå ut på kvelden når sola har gått ned. Vi bestilte uber tilbake til hjemmet vårt. Ei hyggelig dame som snakket kontinuerlig. Jeg klarte ikke å fokusere så veldig på det hun sa, men hun holdt ihvertfall fartsgrensen så jeg følte at jeg ikke satte livet på spill. Jeg var altfor trøtt, men jeg fikk med meg at hun forlangte 35real når vi var fremme i Buzios. under 70kr for en kjøretur på 24km må da være billig? Jeg merker uansett at jeg savner bilen min.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: