Dagstur til São Pedro da aldeia

Vi sto opp tidlig denne dagen, både jeg og min kone, og vi tok en tur til nabobyen São Pedro da aldeia. Vi har vært mye her i det siste, mest fordi det er vanskelig å komme inn til andre byer pga Korona. Det er politisperringer inn til hver by så man kommer ikke inn såsant man ikke tilhører stedet, til São Pedro derimot kan man fritt reise.

Vi dro til en kafe først. Jeg fungerer ikke om jeg ikke starter dagen med et par kaffekopper. Jeg har dratt mye nedi Brasil til nå, men gjør den samme feilen igjen og igjen. Aldri kjøp kaffe på kafeer nedi her. Kaffekoppene er ikke stort større en en fingerbøl. En slurk eller 2 er koppen tom og den er forferdelig dyr også. De tar rundt 5real(10kr) på de fleste steder. Stikker man på et Padarie(bakeri) får man kaffekoppen til under halve prisen og man får kaffen i større kopper også.

Etter kafe besøket gjorde vi nettopp det. Vi do til et Padaria med navn Rio Lisboa. Utrolig flott bakeri med hyggelige folk. Jeg ble også tilbudt å prøvesmake på Pao de Queijo, noe som falt i smak. Kaffen jeg kjøpte fikk jeg utdelt i glass, noe man ofte får nedi her, og jeg betalte kun 2real. Var også mer kaffe jeg fikk en 2slurker som på kafeen jeg satt på tidligere.

Mange Brasilianere tar frokosten på sånne bakerier ,men jeg var mer sulten på en middag en på brød så jeg og kona dro videre til et spisested ved navn Restaurante Tempero Aldeense. Det er en bufferestaurant man betaler for vekta på tallerkenen. Maten forsyner man seg med selv. På sånne steder har de alt av mat å velge mellom. Ris, spagetti, kylling, okse, gris og alt annet du kan tenke deg.

Restaurante Tempero Aldeense.God mat og absolutt verdt turen.

Jeg fylte opp tallerkenen med Stroganoff og kona tok noen diverse kjøttvarer på sin. Ettersom man betaler for vekta kostet måltidet mitt 44real(88kr) og konas 16(32kr). Synes prisen på min tallerken ble ganske høy, men måltidet veide i underkant av en kilo også. Til midt forsvar var det ettermiddag og jeg hadde ikke spist enda. Stedet var ikke så stort og det var utrolig mange folk inne på spisestedet, noe jeg skjønner godt for maten var helt fantastisk. Det blir nok ikke siste gangen vi spiser på dette stedet. Man fikk også 10% avslag på måltidet hvis man betalte med penger og ikke kort.

Hvis dere noengang er i São Pedro da aldeia kan jeg anbefale begge stedene jeg denne dagen stakk innom. Bare husk å ta ut penger. Det er en del steder som gir prosenter i rabatter hvis man ikke betaler med kort. Man slipper å tenke på om kortet blir kopiert også, noe som har skjedd meg mange ganger nedi her.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: