På jakt etter klær i Cabo Frio

Finnes det noe mer tragisk enn å handle klær egentlig. Jeg utsetter det alltid i det lengste. Jeg kan ikke fordra å gå rundt i klesbutikker å prøve klær, sjekke priser og snakke med selgerne om hva slags stoff klærne er laget av. Det finnes vel netthandel nå idag, men jeg har aldri en anelse om hva slags størrelse jeg bruker i hverken skjorter, shorts eller bukser. De bruker ikke samme størrelsesystem i Brasil som i Norge heller. Norge har tallsystemet som s-m-l-xl osv, nedi her bruker man g-gg og en hel haug med andre tall jeg ikke skjønner noe av. Uansett trengte jeg noen nye shorts så da måtte jeg bare ta turen til nabobyen Capo Frio , å samfare klesbutikker med min bedre halvdel for å finne noen som passet. Det første vi gjorde når vi kom frem til nabobyen var å innta frokosten på restauranten Pimentao. Aldri spist der før, men maten smakte godt. Kostet 34real for 2personer. Ikke så ille pris og var bra utvalg i buffe`n. Er mange brukbare spiseplasser i Cabo Frio for en billig penge. Etterpå stakk vi innom klesbutikken.

Jeg brukte ca 15minutter inne i den første klessbutikken jeg fant og plukket ut et par shortser etter kort tid. Dette var faktisk ikke så ille allikevel. Jeg glemte et øyeblikk at jeg ikke var alene og plutselig var det kona sin tur til å handle seg noen klær. Jeg visste på forhånd at dette kom til å dra ut og benka meg til på en kaffebar med navn Parada Obrigatorio. Den har en fin beliggenhet like overfor parken i sentrum og jeg hadde sikkert rukket og drukket 10 kaffekopper mens jeg ventet. Kroppen fikk nok etter 2. Begynte å fylle seg opp med folk på stedet jeg satt og de fleste bestilte øl. Klokka var ikke mer en 12.00 på dagen, men det stopper ikke en ordentlig brasilianer. Her kan man drikke til alle døgnets tider.

Jeg skiftet til den nye skjortsen med en gang og kona tok et bilde. Jeg fikk så rare blikk av forbipasserende at jeg sto ikke sånn så lenge

Når kona kom tilbake tok vi en uber til shoopingsenteret Park Lagos. Turen kostet 8real.(16kr) Man sparer ikke så mye på å ha egen bil nedi her selv om det er lettvint til tider. Etter og ha gått rundt der en stund meldte sulten jeg igjen. Denne gangen fant vi en sushi restaurant. Husker ikke navnet på stedet, men regninga kom på 55real for 2personer. Absolutt verdt det. Fins det bedre mat en sushi hvis den er ordentlig tilberedt? Har faktisk aldri spist vond sushi i Capo Frio. Kanskje fordi byen ligger ved siden av havet så de er veldig gode på fisk? ikke vet jeg.

Den flotte kaffekoppen jeg fikk av kona.

Jeg fikk også en liten presang av kona. En kopp med teksten «strong coffe always fresh».
Man mottar gaver noenganger når man er en ordentlig ektemann. Eller kanskje hun bare fikk dårlig samvittighet fordi hun brukte så lang tid på shoppinga?Men jeg setter uansett pris på små ting i hverdagen. Da må jeg finne en liten ting jeg kan kjøpe tilbake.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: