Reklame. Ut å reise i fellesferien? Eller blir det norgesferie? Da burde du sjekke ut denne reisebutikken

chillout.no er en fantastisk reisebutikk for deg som trenger enten en trillebagg på reisen, et telt i naturen, en sekk på fjellturen eller om du skal ut å backpacke. De har mange gode kvalitetsklær i tillegg hvis du trenger noen varme plagg på fjell eller fisketuren. De har også et godt utvalgt i kart, reiseguider og andre turbøker. Og hvis du kjenner noen som er glad i turer og kanskje vil overraske han\henne med en gave skal det godt gjøres om du ikke finner en presang som faller i smak på chillout.no

De kjører gode tilbud nå pga utvidelse av butikken og jeg kunne tenkt meg en av de store sekkene de hadde på siden. Min ble nemlig stjålet nedi her i Brasil.

Gratis frakt tilbyr de også, og er du ikke fornøyd med varen kan den byttes iløpet av 30dager. Da sendes den tilbake med posten og de tar kostnaden for den prossesen også, eller du leverer varen til utsalgstedet.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: