Søvnløse netter i Brasil

Jeg skal ikke påstå dette hotellet holdt så god standard. Betalte 202reais per natt. Ganske dyrt. Det var vist en motorsykkelfestival i byen og prisene var noe høyere enn vanlig. Kanskje stikke innom der iløpet av oppholdet. Vi får se.

Vi hadde en liten diskusjon jeg og kona om hvor vi skulle sove igår. Planen var faktisk bare å sove i bilen. Vi har gjort det før. Men jeg orka ikke tanken på å sove i en liten bil. Vi fant et hotell i sentrum av Pirai istedet. Jeg er nok ganske overbevist om at man sover best i en seng. Jeg vet ikke. Jeg brukte utrolig lang tid på å sovne. Kanskje kroppen er litt stresset pga reisen. Sånt skjer noenganger og det er en stund siden sist tur nå.

Kona sovna timesvis før meg mens jeg lå og grublet over det ene og det andre. De negative tankene kommer ofte på kvelden og jeg ble liggende å bekymre meg om ting man ikke får gjort noe med. Noen netter er bare sånn. I tillegg våknet jeg lenge før min bedre halvdel og før byen hadde stått opp.

Jeg snek meg ut tidlig for å ta meg kaffe. Sånne ting var det ikke å få på sovestedet. Jeg våkna faktisk uthvilt selv om det ble få timer på øyet. Det var vel strengt tatt poenget med å sove her.

Glad vi ikke sov i bilen. Det var sykt kaldt å gå ut tidlig. Etter kaffen på det eneste padariaet som var åpent, og det lå heldigvis rett utenfor hotellet tok jeg en liten spasertur for å ta noen bilder. Bilder er min store lidenskap, men mobilkameraet er ikke av de beste.

Jeg følte meg litt ensom der jeg gikk rundt så grytidlig. Hvorfor må jeg våkne så tidlig? Kanskje er det den friske lufta som gjør at jeg sover så lite? Eller kanskje det bare er uvant å være på tur igjen. Vakkert var det her uansett. Det gikk ei flott elv gjennom byen. Vi passerte flotte vann inn til byen også. Det virker som det ligger et fattig området på den ene siden av elva. Jeg får prøve å ikke villede meg dit så tidlig på morgenen. De fleste sover vel på denne tiden uansett. Pirai er en flott liten brasiliansk bygd. Utrolig sjarmerende og de folka vi har møtt til nå på turen har vært imøtekommende og vennlige. Jeg tror resten av oppholdet her kommer til å bli bra også, selv om det ikke blir noe mer en noen få netter før vi reiser videre.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: