Trindade- Et vakkert nabolag i Paraty

Vi våknet til sol og blå himmel denne dagen noe vi begge hadde ventet på. Det har vært overskyet og duskregn i perioder siden vi kom til denne byen, men i dag var vi litt mer heldig med været. Vi startet dagen litt senere en vanlig og var ikke ute av gjestgiveriet før 11tiden. Etter en middag til 12real per person hoppet vi på bussen og dro til nabolaget Trindade. Vi hørte om nabolaget av noen fastboende og stedet skulle ha noen av de vakreste strendene i hele Paraty. Det tok nok en halv time med en liten minibuss før vi var fremme og på turen dit kjørte vi forbi mange vakre strender.

Vi stoppet i det lille sjarmerende nabolaget og vi gikk ikke så lenge før vi fant frem til nærmeste strand. Kona avkjølte seg med en øl på en av de flere strandbarene mens jeg avkjølte meg på den litt mer sunne naturlige måten. Jeg hoppet rett uti vannet fra stranden og det var utrolig behagelig og forfriskende å få kroppen under det varme vannet.

Etter at kona hadde drukket opp kanskje den dyreste ølen jeg noen gang har kjøpt i Brasil (16real) gikk vi begge til enden av stranden. Jeg så noen flotte steiner der og tenkte at der må det være mulig å ta noen flotte naturbilder. Det hadde jeg helt rett i også. Bildene ble fine. Ta en kikk og bedøm selv. Her er det lett å finne fred og virkelig hygge seg. Vi slo ut hver vår kanga (et pledd man bruker på strenden som sitte\liggeunderlag) og vi sovnet begge to.

Når vi våknet igjen var det tid for dukkert nr 2. Man blir fort varm når man ligger å halvsover og nyter late dager under den brasilianske sola. Kona mi tok også en kjapp dukkert. Jeg fikk også øye på en enkel bar på stranden laget av noen tynne bambus og taket var laget av en presenning. Denne baren måtte være billig å bygge og jeg ble så fascinert av at man kan skape sin egen arbeidsplass av å sette opp noe så enkelt. Den var ikke åpen, ellers hadde jeg kjøpt noe.

Etter en stund gikk turen tilbake til nabolaget for å titte litt. Prisene var veldig stive og det er ingen tvil at dette stedet lever godt på turister. Det ble ikke mye handling på oss. Vi reiser tross alt på en ganske stramt budsjett, men vi fikk avsluttet dagen med en fritert pastel til 10 real jeg stolt tok bildet av. Jeg fikk også med meg nabolaget i bakgrunnen. Fotograf jeg skulle vært. Dette er også siste dagen i Paraty, men turen er langtfra over. Vi skal videre til neste sted som heter Ubatuba. Det stedet kan dere lese mer om i neste artikkel.

Reklame

2 kommentarer om “Trindade- Et vakkert nabolag i Paraty

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: