Brasil`s største Bh

Dette er den siste dagen vi skal være i Nova Friburgo. Litt synd egentlig. Jeg kunne tenkt meg å være lengre i denne byen. Det er en god del vi ikke har sett. Spesielt mye av naturopplevelsene man kan få i områdene rundt denne byen har vi gått glipp av. Det er hovedsakelig pga kulden. Det har vært veldig kaldt her disse dagene, spesielt når sola har gått ned. Hvem skulle tro kulden skulle bli et problem når man ferierer i Brasil. Vi har allerede bestemt oss for å reise tilbake hit, da på sommerstid. Det er bl.a noen fossefall byen er kjent for jeg vil tilbake for å se.

Byen jeg ikke likte så godt i starten har virkelig vokst på både meg og kona disse dagene vi har vært her. Den er jo kjent for å ha fabrikkutsalg av dameundertøy også. Jeg vet ikke hvor mye billigere det er å kjøpe undertøy her enn andre steder. Jeg som en voksen mann går ikke rundt i dameundertøy til vanlig. Men vi har uansett kjørt forbi Brasil`s største bh flere ganger tiden vi har vært her. Den står utstilt på en høyde litt utenfor sentrum. Sikkert god reklame for undertøysbutikken som ligger på samme sted. Vi dro dit for å ta en titt på fenomenet.

Vi kom dit litt sent på dagen og en som jobbet der var allerede godt i gang med å stenge sjappa si. Vi slo av en prat med fyren. «Joda, dette er Brasil`s største brystholder» sa han stolt. Den var til om med laget av stoff, hengt opp på ei metallplate som utstilling til forbipasserende biler. Det var også et skilt ved siden av som ga informasjon om underverket. Vi stakk ikke innom selve butikken for å handle, men vi dro heller en liten tur tilbake til sannsynnligsvis Nova Friburgos mest kjente park, Praça do Suspiro.

Praça do Suspiro besøkte vi kvelden før og det var et flott utested der hvor vi endte opp med å ta noen glass øl. Det blir aldri kaldt nok for et par kalde. Når vi var der var det i tillegg en markedsplass som var fylt opp av folk, der det var satt opp salgsboder som solgte diverse varer. Det mest interessante med stedet er at det går heis som tar deg med til toppen av fjellet, og jeg har vært i byen 2ganger nå uten å tørre og ta turen. Høydeskrekk spøker man ikke med, men nestegang skal jeg manne meg opp å kjøre den gondolen. Det får bli på neste tur. Nå vender vi snuta hjem

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: