Har jeg fått Korona?

Det har ikke blitt noen bloggartikler denne uka. Har faktisk vært sengeliggende og er ikke i form enda. Feber, hoste og kaldsvetting på nettene har gjort at jeg mer eller mindre har holdt senga i dagevis uten og hverken gå ut døra eller sosialisert meg. Matlysta derimot har hvert ganske stabil så jeg har fått i meg næring og nok vann. Jeg må vel bare psyke meg opp, kravle ut av senga og stikke og ta en sånn koronatest. Jeg bor ikke langt unna sykehuset så sånn sett kan jeg ikke klage. Jeg må vel kanskje innrømme at jeg ikke har vært den flinkeste til å holde meg innendørs. Jeg og kona har nettopp kommet hjem igjen etter at vi tok en backpackingtur nedover deler av den brasilianske kystlinjen. Turen tok 2måneder og jeg skal selvfølgelig skrive om turen når jeg er i bedre form og jeg har fått alle bildene, textene og notatene i orden. Det blir nok uansett en stund til de artiklene blir ferdige, men det kommer nok en del reisetips og bilder fra vakre steder i fremtiden som jeg kan anbefale, sammen med hotelltips, mat og mye annet. Vi var jo klar over koronaen før vi dro og selv om vi holdt avstand til andre mennesker, brukte munnbind overalt og ikke satt ved siden av andre folk på alle de bussturene vi tok, kan det fortsatt hende jeg har dratt på meg dette viruset. Når vi reiste rundt og besøkte alle de stedene, sto det folk utenfor busstasjonene og kjøpesentrene, og mange andre plasser som hadde stor pågang av folk for å ta temperaturen din når man skulle inn. Hverken jeg eller min kone fikk noen utslag på alle de testene og formen var helt fin til jeg kom hjem.

Jeg hadde en person i jobb for å gjøre noen vaktmestertjenester rundt omkring på eiendommen jeg bor på etter jeg kom hjem og han hadde jo selvfølgelig nettopp vært dårlig. Det kan nok tenkes det er han som er smittekilden uten at jeg skal komme med noen beskyldninger. Kona er i fin form som alltid så jeg sitter i karantene på et lite varmt soverom alene. Stusselige greier. Sommeren er også på vei og varmen begynner å bli ganske intens, nesten så jeg savner vinteren i Norge. Det er jo utrolig mye mygg her jeg bor i perioder, ihvertfall når varmen kommer så jeg tenker litt på alle de sykdommene de insektene kan gi. Noen får du vaksine mot. Noe som jeg også tok for lenge siden før jeg begynte å reise til Brasil. Jeg føler meg ihvertfall noe bedre enn jeg gjorde tidligere i uken så jeg kaster ikke bort så mye tid på å tenke det verste.

Jeg har ihvertfall god tid til å bruke på Netflix og jeg fant en ny utrolig bra brasiliansk serie som heter : Bom dia, Veronica. Jeg ble helt hekta og har en episode igjen før jeg har bingewatchet hele serien på et par dager. Skal se den siste episoden nå før jeg stikker og fikser meg en sånn koronatest. Krysser fingene og håper det beste.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: