Bøkene er kommet

Da har endelig alle bøkene jeg bestilte over internett kommet frem.Tok sin tid som alltid ting gjør når man venter på noe,men nå er Brasilboksamlingen min endelig komplett og jeg har allerede rukket og lest et par av de og lagt ut en liten bokanmeldelse ute på siden.En boksamling blir jo aldri komplett.Det vil nok dukke opp flere bøker i den lille boksamlingen.Jeg har uansett en del lesestoff fremover.

Det er ikke så mye som kan måle seg med en god bok,ihvertfall ikke når man blir sittende inne.Nå som det har blitt fint vær i Norge også så er det en fin hobby man kan gjøre mens man sitter i solveggen og slapper av med en kopp kaffe.Det eneste som kan være litt forstyrrende er vepsen eller kleggen som til tider skal surre rundt hodet på deg.Det må man nesten bare leve med.

Jeg har blitt kalt utrolig lat av flere,opptil flere ganger.Noe jeg heller aldri har lagt
skjul på.En kamerat av meg sa til meg en gang at alle hobbier du har må du gjøre liggende.Det synes jeg kanskje var en liten overdrivelse fra hans side,men det kan jo være en av grunnene jeg liker å lese.Enda en hobby jeg kan gjøre liggende i sofaen,eller eventuelt sittende i en solvegg.Jeg kontrer ofte tilbake at jeg ikke er lat, bare vanskelig å motivere.

Bøkene jeg bestilte har endelig kommet

Send meg gjerne noen boktips som dreier seg om Brasil hvis dere har noen,eller andre gode dokumentarbøker. Kos dere i tiden fremover,med eller uten bok og koronavirus.Sola har ihvertfall begynt og titte frem og det har blitt litt mildere i været

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: