Påsken over

Påsken er over, og det er vel kanskje like greit. Tror dette har vært den aller kjedeligste
påsken jeg noengang kan huske. Man blir smårar av å sitte inne hele dagen. Heldigvis begynner det og bli varmere ute. Man må prøve og trøste seg med noe når man blir sittende inne i karantene som bare drar ut lengre og lengre. De sitter inne hele dagen i Brasil også så det hjelper lite å reise dit også nå. Flyene blir innstilt og flyplassene er fortsatt mer eller mindre stengt i hele verden. Tror dette kommer til å fortsette og jeg
satser på en optimistisk avreise i slutten av Mai. Litt over en måned til jeg kan gå barbeint på varme strender, drikke kald Itaipava og ta en forfriskende dukkert mellom ølglassene.

Jeg leste ei bra bok denne påsken ved navn Kampen om Amazonas skrevet av Arne Halvorsen. Jeg skal skrive en bokanmeldelse senere for å legge den ut på nettstedet mitt. Jeg har også bestilt en del andre bøker som jeg kjøpte over internett for noen dager siden. De har ikke kommet i posten enda så må nok bare smøre meg med tålmodighet. Er det flere bokelskere der ute? Gi meg gjerne noen tips om bra bøker som dreier seg om Brasil.

Jeg har også vært en liten tur innom Europris. Det har egentlig aldri vært en butikk jeg er så veldig glad i. Verktøyet de selger ryker fort og tåler ingenting, og de matvarene med de rare merkenavnene de selger der har jeg aldri turt å smake på. Men tror dere ikke at butikken selger Løfbergskaffe fra brasil du a gitt. Plutselig ble butikkjeden mye mer interessant og jeg sitter nå og nyter en kopp kaffe fra Brasil mens jeg blogger. Nesten litt som og være i Sør Amerika igjen. Hva har dere gjort i påsken?

Brasil skal skrives med s og ikke z.Hvis ikke kan visse brasilianere nesten bli fornærmet.Det kalles
allmennkunnskap ,men kaffen smakte uansett godt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: