Stengt flyplass

Jeg er fortsatt i Norge etter at flyplassen i Rio de Janeiro er stengt.Det meste i landet er fortsatt stengt pga Koronaviruset.Jeg begynner og bli så lei av og høre om dette viruset.Snart så jeg tror at det er bedre å få det en og høre om det,selv om det selvfølgelig er en sterk overdrivelse fra min side.

Fjerning av føflekk

Har allikevel fått gjort noe fornuftig hjemme i Norge.Har bl.a vært hos legen og fjernet et par føflekker.Jeg liker best å bruke legen hjemme i Norge til sånt selv om jeg også har vært hos både lege og sykehus nede i Brasil.
Den ene føflekken hadde jeg på ryggen og tok litt tid og fjerne.Fikk et par sting etter fjerning og jeg følte meg litt som Mel Gibson i åpningsscenen i Payback der jeg lå hjelpesløs på operasjonsbordet Jeg er nok sikker på at legen min var litt mer humanitær en Gibson sin.Gibson lå uansett ikke og kaldsvettet og klynket som ei pyse selv om det faktisk var pistolkuler han måtte fjerne.Jeg personlig svimer nesten av bare jeg kjenner lukta av legekontor og sykehus.

Den andre jeg fjernet lå litt mer uheldig til.Litt nedenfor magen ,og litt ovenfor «skaftet» eller slegga som jeg liker å kalle den.Den fjernet legen utrolig hurtig.Det skjønner jeg godt med tanke på beliggenheten.Plasteret ble utrolig fort blodete og måtte byttes ved jevne mellomrom.Man skal lide litt for skjønnheten også sier folk.

Plasteret ble litt blodete og måtte byttes ved jevne mellomrom den første dagen

Trene etter fjerning av føflekk

Den første treningsøkta jeg tok var litt spesiell med tanke på stingene jeg hadde på ryggen.Jeg tror jeg trente litt for tidlig ifølge det legen min ga meg beskjed om.Jeg fulgte ikke så godt med på informasjonen jeg fikk når det gjaldt aktivitet og skifting av plaster og sånt.Sånn er det bare når man er distré og det er ikke første gangen jeg ikke har fått med meg hva helsepersonell har gitt meg beskjed om.Stingene sitter ihvertfall på enda.Da har jeg uansett gjort noe riktig

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: